За тиждень ірпінська «Мунварта» двічі виписала штраф за викидання сміття на вул. Технологічній

image
3 Травня 2021, 18:11
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Протягом тижня працівники ірпінської «Муніципальної варти» двічі запобігли спробам громадян викинути сміття на узбіччі вул. Технологічної. Про це повідомляється на сайті комунального підприємства.

У першому випадку порушниками виявилися місцеві жителі та робітники, які виконували ремонтні роботи в їхньому будинку. Наступного разу сміття привіз в Ірпінь житель іншого населеного пункту.

Інспектори «Мунварти» склали адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). Санкція статті передбачає накладення штрафів на громадян від 340 до 1360 грн і на посадових осіб та підприємців – від 850 до 1700 грн. Своє сміття правопорушники були вимушені завантажити назад в автомобілі.

«Муніципальна варта» закликала містян проводити фото- й відеофіксацію таких правопорушень та надсилати їй відзняті матеріали за допомогою месенджерів «Telegram», «Viber» або «WhatsApp» на номер (073) 07-00-557, а також телефонувати до чергової частини на мобільний телефон та на номер (04597) 60-400 (цілодобово).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV