«За свою депутатську діяльність мені не соромно», – Ірина Веремчук. ІІІ частина | Трибуна

image
2 Жовтня 2020, 19:11
Поділитися:

Авторка – Ірина Веремчук, депутатка міської ради

Редакція сайту може не поділяти погляди авторів та не несе відповідальності за інформацію, опубліковану в розділі «Блоги». Відповідальність за зміст, достовірність фактів, цитат, власних назв та інших відомостей несуть автори текстів, розміщених у розділі «Блоги».

 

 

Рік 2018-й у Броварській міській раді ознаменувався позитивними змінами щодо вирішення питання недобуду по вул. Симона Петлюри 21-Б, зведення якого тривалий час було «заморожене». Щоправда, для вирішення питання інвесторів, місту для залучення забудовників довелося виставити на інвестиційний конкурс земельну ділянку, де раніше були теплиці КП «Бровари-Благоустрій».

«За свою депутатську діяльність мені не соромно», – Ірина Веремчук. І частина«За свою депутатську діяльність мені не соромно», – Ірина Веремчук. ІІ частинанедобуд

Недобуд на вул. Симона Петлюри 21-Б

Ще одним позитивним моментом того року стало отримання державних субвенцій для поліпшення житлових умов сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5-8 пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», для осіб із інвалідністю І-ІІ групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, визначених пунктами 11-14 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Загалом субвенція для компенсації купівлі житла надходила трьома «траншами»: у червні, вересні та грудні 2018 року на загальну суму близько 16,3 мільйони гривень.

Упродовж звітного 2018 року як депутатка я продовжувала працювати в складі постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, відвідала 11 сесій Броварської міської ради з 15-ти.

Під час засідань виступала із зауваженнями та пропозиціями до проєктів рішень, які виносились на розгляд сесії.

За рік роботи мною:

Складено 21 акт обстеження житлових умов.Направлено 17 депутатських звернень із метою вирішення питань за зверненнями громадян.

Підготовлений та поданий мною 2017 р. «Капітальний ремонт спортивного майданчика за адресою: м. Бровари, вул. Симона Петлюри 25» вдалось реалізувати в 2018 році.

Завдяки активній позиції мешканців, які проголосували «ЗА» реалізацію проєкту, на капітальній ремонт майданчика було виділено фінансування з Громадського бюджету. Вартість робіт склала 718,40 тис. грн. Крім того, зроблено благоустрій навколо майданчика в районі будинків 23, 25 по вул. Симона Петлюри.

спортмайданчик

Спортмайданчик до ремонту

спортмайданчик після ремонту

Спортмайданчик після ремонту

Підсумком поданих звернень в 2018 році є:

Капітальний ремонт пішохідної доріжки по вул. Симона Петлюри від буд.13-А, 15, 15-А до ЗОШ 10. Сума витрат складає 600,0 тис. грн.Алейка

Пішохідна доріжка

Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення внутрішньоквартальних та міжбудинкових проїздів по вул. Симона Петлюри від буд. 13-А, 15, 15-А до ЗОШ 10. Сума кошторису – 770,0 тис грн.

Також, відповідно до міських Програм,

у 2018 році виділено 1,555 млн грн на реконструкцію пішохідного бульвару в районі 34-го мікрорайону в м. Бровари («Алею кохання»). Загальна вартість реконструкції бульвару склала 9,858 млн грн;Алея кохання

Алея кохання

алея кохання

на ремонт (модернізацію) ліфтів у буд. 70 по вул. Короленка виділено 25,0 тис. грн;відповідно до Програми капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду та благоустрою міста Бровари на 2017 – 2021 роки, до переліку заходів на 2018 рік, зокрема, включено:капітальний ремонт системи протипожежного захисту в житловому будинку на вул. Петлюри Симона, 25 виділено 84,0 тис. грн; у будинку № 70 по вул. Короленка – 82,0 тис. грн;капітальний ремонт внутрішньоквартальних міжбудинкових проїздів та тротуарів за адресою: вул. Петлюри Симона, 25-Б реалізовано на суму 159,0 тис. грн;капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення в дворах будинків № 68, 68-А, 68-Б по вул. Короленка виділено 72,0 тис. грн та інше.на виході знаходиться проєкт по організації рекреаційної зони відпочинку по вул. Симона Петлюри, 25. Виділено 50,0 тис. грн (на даній території в цьому році було оновлено дитячі майданчики та встановлено тренажери).

Окремо варто зазначити, що була реакція на моє звернення, і в  2018 році з місцевого бюджету виділено значні кошти та проведено ремонт вбиральнь у ЗОШ №10.

Планування та реалізація цих проєктів стала можливою лише завдяки тісній співпраці з виборцями мого округу, які прагнуть змін на краще.

Фото – надані авторкою

Читайте інші матеріали авторки:

 Три роки безвізу з ЄС: чому його можна «намазати на хліб»?

«Узаконення» електронних цигарок та ціна помилки бухгалтера – про нове в Податковому кодексі

Джерело: Трибуна – Бровари