«За свою депутатську діяльність мені не соромно», – Ірина Веремчук. ІІ частина | Трибуна

image
20 Вересня 2020, 18:23
Поділитися:

Ірина ВеремчукАвторка – Ірина Веремчук, депутатка міської ради

Редакція сайту може не поділяти погляди авторів та не несе відповідальності за інформацію, опубліковану в розділі «Блоги». Відповідальність за зміст, достовірність фактів, цитат, власних назв та інших відомостей несуть автори текстів, розміщених у розділі «Блоги».

 

 

 

Упродовж 2017 року я відвідала 11 сесійних засідань ради з 13 та більшість засідань комісії з питань бюджету і соціально-економічного розвитку. На цих засіданнях разом із колегами працювала над проєктами рішень, важливих для розвитку міста. Також була присутня на всіх засіданнях бюджетних слухань, де розглядались бюджетні запити розпорядників коштів на новий бюджетний рік.

«За свою депутатську діяльність мені не соромно», – Ірина Веремчук. І частина

За результатами роботи в комісії та участі в бюджетних слуханнях:

збільшено фінансування на оздоровлення дітей на суму 450 тис. грн;виділено кошти на підтримку ГО «МОЖЛИВО ВСЕ» та ГО «БАТЬКИ МОЗАЇКИ» в обсязі згідно з поданими запитами.СіаліяСіалія

Під час відвідання Центру корекції та розвитку дитини «Сіалія»

СіаліяСіалія

За рік роботи мною:

складено 34 акти обстеження житлових умов;направлено 16 депутатських звернень із метою вирішення питань за зверненнями громадян;підготовлено та подано робочий проєкт «Капітальний ремонт спортивного майданчика за адресою: м. Бровари, вул. Симона Петлюри, 25» на Громадський бюджет. За результатами конкурсу, на зазначений проєкт виділено фінансування. Проведення ремонтних робіт заплановано на 2018 рік.

Ірина ВеремчукІрина Веремчук

Ірина ВеремчукІрина Веремчук

Підсумком поданих звернень у 2016 році є:

ремонт даху будинку, ремонт міжбудинкового проїзду за адресою вул. Короленка, 68-Б;ремонт даху будинку № 25-Б по вул. Симона Петлюри, заміна поштових скриньок, ремонт міжбудинкового проїзду за цією адресою.

Також, відповідно до міських програм:

виділено 4,5 млн. грн на реконструкцію пішохідного бульвару в районі 34-го мікрорайону в м. Бровари (Алею кохання);виконано утеплення торців будинку № 21-А по вул. Симона Петлюри;відбулася заміна асфальтного покриття по вул. Короленка, 70-Б, на зазначені роботи виділено 190 тис. грн;на ремонт (модернізацію) ліфтів у буд. 70 по вул. Короленка виділено 215 тис. грн.Ірина ВеремчукІрина Веремчук

Під час засідання сесії

Окремо варто зазначити, що в 2017 році з місцевого бюджету виділено значні кошти та проведено заміну дерев’яних вікон в усіх загальноосвітніх закладах освіти.

Згідно інформації управління освіти і науки, для ЗОШ № 10, що територіально належить до виборчого округу, придбано 2 інтерактивних комплекси, комп’ютерний клас, обладнання для кабінету «Фізика», телевізор, посудомийну машину, хліборізку, 8 виробничих столів для їдальні.

У лютому 2017 року приймала участь в акції протесту проти підвищення вартості ціни на проїзд у міському та міжміському транспорті та вимоги 50% пільги для школярів. Зокрема, займалась збором підписів під зверненням до міського голови Ігоря Сапожка серед мешканців.

Ірина ВеремчукІрина Веремчук

Ірина ВеремчукІрина ВеремчукУ результаті протесних акцій міським головою було створено робочу групу, яка самотужки зробила аудит пасажирських перевезень, провела ряд зустрічей із перевізниками міста та надала докладну інформацію щодо стану перевезень, їх якості, вартості та інше.

У результаті перемовин із перевізниками, зниження тарифу та підвищення якості послуг досягти, на жаль, не вдалося, проте учні броварських шкіл отримали знижку на проїзд протягом навчального року на маршрутах загальноміського та міжміського  значення.

Однією з проблем, піднята перевізниками під час засідань робочих груп, – діяльність так званих «нелегалів», які дублювали офіційні маршрути. Тому разом із колегами по фракції «Солідарність» долучалася до діалогу з нелегальними перевізниками. Було проведено зустріч із міським головою, де висловлювалися пропозиції щодо шляхів розв’язку ситуації з пасажирськими перевезеннями містом та до м. Києва.

Ірина ВеремчукІрина Веремчук

Далі буде…

Фото – надані авторкою

Читайте інші матеріали авторки:

 Три роки безвізу з ЄС: чому його можна «намазати на хліб»?

«Узаконення» електронних цигарок та ціна помилки бухгалтера – про нове в Податковому кодексі

Джерело: Трибуна – Бровари