За сприяння ГО «Мрія дітей України» діти вразливих категорій отримали можливість реабілітації та відпочинку на Закарпатті

image
18 Серпня 2023, 15:29
Поділитися:

Діти з Київської області, які потребують особливої уваги та піклування, пройшли реабілітацію та відпочили в дитячих оздоровчих закладах Закарпатської області. Це стало можливим завдяки сприянню громадської організації «Мрія дітей України». Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА.

Це діти, які постраждали внаслідок військової агресії російської федерації, а саме: діти військовослужбовців, які загинули в період проходження військової служби, зникли безвісти та які перебувають у полоні.

Зокрема, 56 дітей з усіх районів Київщини протягом липня-серпня відпочили та оздоровилися в закладах «Наталія» та «Прага». Ще 35 дітей поїхали на відпочинок 17 серпня.

Нагадаємо, що Київська обласна державна адміністрація та ГО «Мрія дітей України» підписали меморандум про співпрацю, відповідно до якого сторони спільно реалізовуватимуть програми реабілітації та допомоги дітям, які постраждали внаслідок війни.

Крім того, за кошти державного бюджету проходять оздоровлення 67 дітей пристоличного регіону в міжнародному дитячому центрі «Артек». Йдеться про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей із малозабезпечених сімей.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація