За прибудову нових корпусів до школи №1 в Ірпені доплатять 26 млн гривень

image
22 Грудня 2020, 15:20
Поділитися:

22 декабря 2020 г. 15:05

Управління освіти і науки Ірпінської міськради замовило ТОВ “Радгост Плюс” додаткові роботи по прибудові учбових корпусів до будівлі Ірпінської школи №1 по вул. Тургенівська, 17. Договір укладено по переговорній процедурі, бо підрядник з березня 2020 року вже працює на об’єкті. Сумарно підряднику заплатять 103,7 млн гривень. А роботи завершать до кінця травня 2021 року.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 15 грудня 2020 року Управління освіти і науки Ірпінської міської ради уклало договір з ТОВ “Радгост Плюс” (*) на виконання завершальних робіт по прибудові учбових корпусів до будівлі Ірпінської спеціалізованої школи №1 по вул. Тургенівська, 17 в місті Ірпінь Київської області. Ціна договору склала 26,1 млн гривень.

“Радгост Плюс” повинно виконати роботи згідно з договором до кінця травня 2021 року. При цьому інформації про перелік робіт та їх обсяги у відкритому доступу немає.

Договір було укладено по переговорній процедурі, без проведення відкритих торгів. Замовник аргументував це тим, що ТОВ “Радгост Плюс” вже працює на цьому об’єкті, а зараз виникла необхідність у виконанні додаткових робіт.

в Телеграм

Нагадаємо, перший договір щодо прибудови учбових корпусів до будівлі Ірпінської школи №1 по вул. Тургенівська, 17 на 77,6 млн гривень Управління освіти і науки Ірпінської міської ради уклало з ТОВ “Радгост Плюс” 16 березня 2020 року.

Читайте: До кінця року до Ірпінської школи №1 повинні прибудувати нові учбові корпуси

Ірпінська спеціалізована школа №1 ім. Макаренка має художній профіль. Директор школи – Олена Ілляшенко. Відповідно до даних інформаційної системи управління освіти Київщини, навчальний заклад розрахований на 1080 учнів, зараз в ньому навчається майже 816 дітей.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Радогост Плюс” зареєстровано в 2015 році в Ірпіні. Статутний капітал складає 2 тис. гривень. Засновник – Олег Огійчук, директор – Леонід Муратков.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “Радогост Плюс” уклало 10 договорів на загальну суму 93,2 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник підприємства – Управління освіти і науки Ірпінської міської ради (дані Zакупівлі).

Управління освіти і науки Ірпінської міської ради очолює Олег Білорус. Ірпінську міську раду очолює Олександр Маркушин.

* ТОВ “Радогост Плюс” (код ЄДРПОУ: 40168588)

Фото: Правда Ірпеня

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона