За півмільйона гривень з восьми населених пунктів Баришівської ОТГ протягом року вивозитимуть сміття

image
28 Лютого 2020, 14:19
Поділитися:

28 февраля 2020 г. 13:04

Баришівська селищна рада замовила у підпорядкованої їй Житлово-експлуатаційної контори (ЖЕК) послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів. За 571 тис. гривень ЖЕК протягом 2020 року буде вивозити сміття з місць загального користування смт Баришівка, сіл Пасічна, Бзів, Морозівка, Селичівка, Волошинівка, Селище та хутору Швачиха.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 24 лютого 2020 року Баришівська селищна рада уклала договір з ЖЕК Баришівської селищної ради (*) на вивезення та захоронення твердих побутових відходів з місць загального користування. Вартість угоди склала 571,15 тис. гривень.

Згідно з договором, підрядник протягом 2020 року повинен здійснювати вивезення та захоронення відходів з місць загального користування в адміністративних межах Баришівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) – смт Баришівка, сіл Пасічна, Бзів, Морозівка, Селичівка, Волошинівка, Селище та хутора Швачиха.

Угоду було укладено по переговорній процедурі. Замовник обгрунтував це тим, що двоє аналогічних торгів (1, 2) було відмінено через подачу для участі в них менше двох тендерних пропозицій.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, Житлово-експлуатаційна контора Баришівської селищної ради зареєстрована в 1996 році. Директор – Тарас Яременко. Засновник – Баришівська селищна рада. Основний вид діяльності – оренда і управління власною або орендованою нерухомістю.

За результатами участі у публічних закупівлях Житлово-експлуатаційна контора Баришівської селищної ради уклала 22 договори на загальну суму 4,07 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Майже всі підряди ЖЕК отримані від Баришівської селищної ради (дані Clarity Project).

Раніше KV повідомляла, що захоронення відходів замовило і столичне КП “Київкомунсервіс”. Відповідний договір укладено з ПАТ “Київспецтранс”, яке повинно буде захоронити на своїх полігонах 215 тис. тонн великогабаритних відходів і 588 тис. тонн твердих побутових відходів. Обійдуться ці послуги “Київкомунсервісу” в 154 млн гривень.

Читайте: КП “Киевкоммунсервис” заказало услуги по захоронению твердых и крупногабаритных отходов до конца 2020 года

Голова Баришівської селищної ради – Олександр Вареніченко.

* Житлово-експлуатаційна контора Баришівської селищної ради (код ЄДРПОУ: 23570929)

Фото: Головне управління держспоживслужби

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона