За пів року бізнес Приірпіння сплатив до бюджетів більш ніж 500 млн грн

image
6 Вересня 2020, 14:39
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

За перше півріччя цього року бізнес Приірпіння — 12268 суб’єктів господарювання — сплатив до бюджетів різних рівнів майже 502,9 млн грн. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Лише за перше півріччя цього року малий та середній бізнес Приірпіння сплатив до бюджетів усіх рівнів майже 502,9 млн грн. З них 106,1 млн грн – від фізичних осіб-підприємців. Сьогодні у нас на обліку є 12268 суб’єктів господарювання, з них юридичних осіб – 4761, фізичних осіб – 7507, — зазначив Маркушин.

За його словами, «більшість із них — це відповідальні підприємці, які постійно підтримують соціальні, культурні та медичні проєкти». «Ми усі це побачили під час першої хвилі поширення коронавірусу. У найкоротші терміни спільно з підприємцями Приірпіння ми відновили та оснастили інфекційне відділенні Ірпінської лікарні», — зауважив перший заступник мера.

«Сьогодні наша країна відзначає День підприємця. Люди, які мають сміливість започаткувати і розвивати власну справу, завжди були і є надійною опорою для розвитку нашого регіону. Найактивніших та найбільш соціально відповідальних із них напередодні професійного свята ми відзначили подяками і символічними подарунками від міста», — написав посадовець.

Він привітав із Днем підприємця всіх причетних до цього свята. «Дякую за вашу енергію, працьовитість та наполегливість! Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо досягти подальшого економічного процвітання та розвитку нашої громади. Нехай усі ваші проєкти будуть вдалими! Бажаю вам і вашим родинам миру, злагоди та сімейного благополуччя!» — наголосив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, напередодні Дня підприємця перший заступник Ірпінського міського голови від імені виконкому міськради вручив власнику та виконавчому директору компанії «Ecosoft» Андрієві Мітченку відзнаку «Кращий підприємець м. Ірпінь та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське».  

Як повідомлялося, Ірпінь посів 13-е місце в рейтингу привабливості міст України для бізнесу й інвестицій за версією журналу «Forbes Ukraine». 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV