За напад на поліцейських двоє жителів Калитянської громади потрапили до буцегарні

image
13 Травня 2023, 01:08
Поділитися:

12 травня 2023 г. 20:01

У Броварському районі Київщини правоохоронці повідомили про підозру двом правопорушникам за напад на поліцейських. У селищі Калита під час комендантської години чоловік та жінка, перебуваючи у нетверезому стані, кинулися з кулаками на поліцейських біля блокпосту. Дебоширів затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, подія сталася, коли працівники відділу реагування патрульної поліції в комендантську годину зупинили автомобіль Suzuki для перевірки документів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Поки правоохоронці спілкувалися з водієм, до них підійшли двоє громадян які перебували у стані алкогольного сп’яніння, та почали лаятися.

“Надалі правопорушники, спровокувавши конфліктну ситуацію, почали агресивно себе поводити: пошкодили службове авто та кинулися в бійку до правоохоронців”, – йдеться в повідомленні.

Працівники Броварського управління поліції затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання 28-річного хлопця та 31-річну місцеву жительку.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру за фактом умисного заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 ККУ)]. Дебоширам загрожує до 5 років ув’язнення.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який на вулиці Чорнобильській напав на інспектора з паркування. Зловмисник накинувся з кулаками на працівника, коли той виписав йому постанову за порушення правил паркування. Потерпілий отримав струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму.

Читайте: Столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку за нанесення тілесних ушкоджень водію швидкої

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона