За минулу добу по гуманітарним коридорам евакуйовано 5208 людей

image
27 Березня 2022, 07:53
Поділитися:

27 марта 2022 г. 07:44

26 березня cпрацювали всі 10 погоджених гуманітарних коридорів. Всього за добу евакуйовано 5208 людей.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Держспец зв’язку з посиланням на Віцепрем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірину Верещук.

Донецька область: 331 маріуполець власним транспортом дістався Запоріжжя, а також 4 тис. людей, яких вчора евакуювали з Бердянська.

“Через блокування автобусів на блокпості у Василівці сьогодні не могли проїхати маріупольці на приватному транспорті”, – зазначено у повідомленні.

Також звертається увага на те, що маріупольці можуть безоплатно дозаправити авто в Бердянську за адресою: вул. Мелітопольське шосе, 87б, а для отримання допомоги та прихистку в Бердянську мають звертатися до гуманітарних штабів.

в Телеграм

Київська область: евакуйовано 351 людину (з с. Плесецьке, Северинівка, Червона Слобода, Ситняки та Рожев – 289 осіб, ще 62 – з Бородянки).

Луганська область: 526 людей з м. Рубіжне, Лисичанськ, Попасна, Сєвєродонецьк, Гірське та с. Нижнє дісталися Бахмута. Під час евакуації в зазначені міста було передано 80 т гуманітарної допомоги.

Читайте: З початку війни Держбюро розслідувань почало 200 кримінальних проваджень за держзраду та колабораціонізм

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона