За довіз працівників ЧАЕС на місце роботи заплатять 11 млн гривен

image
24 Листопада 2023, 19:36
Поділитися:

24 листопада 2023 г. 19:22

Державне спеціалізоване підприємство “Чорнобильська АЕС” виділило 13,2 млн гривень для транспортування співробітників на станцію. В тендері перемогла пропозиція із нижчою сумою у 11 млн гривень.

Про цеKВдізналася зоголошеньв електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як йдеться в оголошені, тендер наразі завершився. ПереможецьФОП “Фещенко Михайло Миколайович” повинен буде займатися перевезення співробітників ЧАЕСз 1 січня 2024 року до 31 грудня 2024 року.

Компанія надасть послуги перевезення автобусами на маршруті між містами Славутич і Вишгород через проммайданчик ДСП ЧАЕС. Є два графіки рейсів:

Графік 1: Рейс триває два дні. Два автобуси вирушають з міста Славутич до міста Вишгород, проходячи проммайданчик ДСП ЧАЕС. Першого дня їхній маршрут включає ночівлю на проммайданчику ДСП ЧАЕС, а наступного дня вони повертаються у зворотному напрямку, завершуючи рейс у місті Славутич.
Графік 2: Рейс триває один день. Один автобус вирушає з міста Славутич до міста Вишгород і повертається у зворотному напрямку у той самий день.

Перевезення буде здійснюватись двома типами автобусів: великої пасажиромісткості (2 одиниці + 1 підмінний) та середньої пасажиромісткості (1 одиниця + 1 підмінний). Розрахунок відстані рейсу (враховуючи сезонні розливи та руйнування доріг) планується на 8 місяців – 670 км і 4 місяці – 740 км.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Планована кількість рейсів складає 397, зокрема 247 рейсів автобусами великої місткості і 150 рейсів автобусами середньої місткості. Загальний пробіг автобусів становить 275,230 км, з яких 239,873 км припадає на автобуси великої місткості та 35,357 км – на автобуси середньої місткості.

Більшу частину суми виплатять із державного бюджету України – з нього виділено 12 млн 998 тис грн. Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) складає лише 258 тисяч гривень.

Що купувала Київщина на минулому тижні дивіться у відео KВ

Ще один учасник,ТОВ “Фаворит Тревел”,пропонував11 млн 799 тисяч грн. Втім, його ціна виявилась зависокою проти пропозиції переможця у 11 млн.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Читайте: Офіс тролейбусного депо Білої Церкви відремонтують за 5,58 млн гривень

Фото: REUTERS

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона