За 300 доларів “відмазував” від мобілізації: працівник столичного ТЦК погорів на хабарі

За 300 доларів “відмазував” від мобілізації: працівник столичного ТЦК погорів на хабарі
2 Квітня 2024, 09:16
Поділитися:

Провідного спеціаліста мобілізаційного відділу одного зі столичних районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки викрили у корупційній схемі.

Про це повідомляє поліція Києва.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

“Поліцейські встановили, що до працівника ТЦК СП звернувся представник одного зі столичних підприємств з проханням поставити їхнього майбутнього працівника на військовий облік. Сам чоловік мешкав у Дніпрі й мав приїхати до столиці, а щоб офіційно працевлаштуватися йому треба перебувати на військовому обліку”, – йдеться в повідомленні.

Працівник ТЦК повідомив чоловіку, що його робітника зразу мобілізують, однак за 300 доларів він може “вирішити” питання через своє керівництво і дніпрянину нададуть відстрочку.

У ході слідчих дій правоохоронці задокументували злочинну пропозицію службовця та повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Лиходію загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Раніше ми писали про те, що у Броварах чоловік зарізав свою кохану

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua