З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

image
27 Грудня 2020, 14:11
Поділитися:

2020 рік практично промайнув однією миттєвістю, навіть незважаючи на те, що був високосним і на один день довшим. У нашу історію він увійде як рік, позначений спалахом незнаного досі вірусу COVID-19, а наша лексика збагатилася словами «самоізоляція», «локдаун», «вакцинація» та іншими карантинними термінами. Багато хто з нас перехворів на цей вірус, хтось сьогодні одужує, а когось ми втратили назавжди. Але попри всіх обмежень та ізоляції, життя вирувало за своїми природніми законами. Для закоханих це були 8 784 годин щастя, для одружених 527 040 хвилин приємних моментів, для друзів 31622400 секунд задушевного спілкування. В силу обмежень, ми не змогли масово відзначати свої улюблені свята — День міста, День незалежності, але їх святкували у скромних дружніх колах.
У 2020 році лелеки принесли у наш край близько п’ятсот дітей. І цей приємний факт зобов’язує міську владу розбудовувати дитячу інфраструктуру: дбати про нові дитячі садочки, школи.
Чи став наш Вишгород у 2020 році ще привабливішим, ще комфортнішим? Безумовно, що так. Це відзначають не лише вишгородці, але і гості міста. Ваш вибір, довіра міському голові на нещодавніх виборах — це ще одне свідчення того, що курс міської влади на впровадження у Вишгороді соціальних європейських стандартів — вірний.
Що чекає наше місто у наступному 2021 році? Впевнений, що, в першу чергу, перемога над пандемією. По-друге, це напружена робота по впровадженню реформи місцевого самоврядування. Наша територіальна громада об’єдналася з громадами сіл Хотянівка і Осещина, і це покладає на міську владу особливу відповідальність. Поряд з цим триває процес передачі у комунальну власність об’єктів медицини і освіти, і це теж вимагає від влади перезавантаження своїх пріоритетів.
Я твердо переконаний, що у рік Білого Металевого Бика ми з притаманним для цього знаку завзяттям і наполегливістю разом з вами зробимо все можливе для реалізації наших задумів, планів і проектів.
Від щирого серця зичу вам, шановні друзі, у новому 2021 році і в подальшому міцного здоров’я, матеріальних благ, безмежного щастя і миру! З Новим роком та Різдвом Христовим!
Олексій МОМОТ

Continue Reading

Джерело: Газета Вишгород