З понеділка учні 5–11 класів шкіл Ірпінської громади повернуться до очного навчання

image
18 Листопада 2021, 11:29
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

З понеділка, 22 листопада, учні 5–11 класів освітніх закладів Ірпінської громади повернуться до очного навчання. Також відновиться повноцінна робота закладів позашкільної освіти. Про це за результатами засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив міський голова Олександр Маркушин.

«Ми зробили все від нас залежне, щоб виконати норму Постанови Кабінету Міністрів України №1236, яка передбачає, що в умовах “червоної” епідемічної зони школи можуть повноцінно працювати лише за повної вакцинації від коронавірусу всіх працівників (окрім тих, які мають медичні протипоказання). На сьогодні у нас є десять працівників шкіл та двадцять чотири працівники дитсадків, які відсторонені від роботи через відсутність щеплення. Ті ж, які поки що мають одне щеплення і за тиждень-два очікують на друге, будуть тимчасово працювати за індивідуальним графіком», – зазначив мер на своїй сторінці у фейсбуці та на телеграм-каналі

Нагадаємо, дистанційне навчання в освітніх закладах Ірпінської громади було запроваджене з 1 листопада. 8 листопада за парти повернулися учні початкових класів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV