З початку травня в Києві послаблять карантинні обмеження

image
28 Квітня 2021, 20:05
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Київська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила послабити з початку травня карантинні обмеження. Влада столиці звернулася до Державної комісії з питань ТЕБ та НС із проханням вивести Київ із «червоної зони». Про це повідомляє пресслужба столичної міськдержадміністрації.

За рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС, із 1 травня в Києві відновлюється перевезення пасажирів громадським транспортом у звичайному режимі, робота закладів торгівлі, торгово-розважальних центрів, ринків, ярмарків, закладів громадського харчування, спортивних залів, фітнес-центрів, кінотеатрів, інших закладів культури, проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних, тематичних та інших) заходів.

З 5 травня відновлюється освітній процес у всіх навчальних закладах, навчально-тренувальний процес у закладах фізичної культури і спорту, обслуговування громадян у ЦНАПах, ЦКС, відділах державної реєстрації актів цивільного стану, надання соціальних послуг тощо.

«Як зазначив Київський міський голова Віталій Кличко, місто сподівається, що Державна комісія з надзвичайних ситуацій ухвалить рішення про перегляд рівня епідемічної небезпеки та виведення столиці з “червоної зони”. Відповідно до рівня епіднебезпеки, який визначить Комісія, у столиці продовжать діяти обмеження, встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами)», – додала пресслужба КМДА.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV