З початком весни кримінальна ситуація на Броварщині суттєво не змінилась

image
5 Березня 2019, 15:00
Поділитися:

З початком весни кримінальна ситуація на Броварщині суттєво не змінилась. 

Так, 03.03.2019 року працівниками поліції було затримано двох мешканців с. Гоголів Броварського району, які, перебуваючи в с. Требухів на автомобілі «Форд-Транзит» здійснили незаконне проникнення до господарчої території та таємно викрали арматуру шляхом розбиття бетону.

Подріблена речовина рослинного походження (маріхуана) була виявлена у мешканця смт. Велика Димерка 1999 року народження. 

Пограбування двох дівчат сталося в Броварах в перший день весни близько 11:00 в парку «Перемога» біля майданчику для скейтбордистів. Як повідомили постраждалі, невідомий лисий чоловік їх побив та відібрав два мобільні телефони. Після грабежу злочинець нікуди не тікав, тому працівники Броварського відділу поліції швидко затримали чоловіка. Ним виявився мешканець м. Ніжин Чернігівської області, 1988 року народження.

В с. Богданівка в період часу з 28.02.2019, 20:00 до 01.03.2019, 13:00, невідомі особи (особа) шляхом злому вікна проникла до будинку по вул. Окружна та незаконно заволоділа електронною технікою (телевізор та монітор). 
Ще одне пограбування житлового будинку трапилось в с. Красилівка Броварського району. Про це повідомила Людмила Деревцова на сторінці у соцмережі.

Чи заявляли постраждалі до Броварського відділу поліції по цій крадіжці невідомо.

04.03.2019 року на даху будинку 9, по вул. Незалежності в Броварах було викрадено близько 90 метрів інтернет кабелю мережі «Київстар». Як зазначає заявник, кабель було викрадено тиждень тому, виявлено тільки зараз.

Цього ж дня в Броварах біля кафе по вул. Броварської Сотні, 7, поки водій автомобіля «DAF» вечеряв в закладі харчування, з його транспортного засобу було викрадено два планшети. За даним випадком поліція проводить слідчі дії.

 

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed