З околиці Броварів зникла 42-річна Тетяна Зоріна. Останній раз жінку бачили в столиці

image
13 Лютого 2020, 16:08
Поділитися:

11 лютого 2020 року вранці вийшла з дому (Бровари-Київ, військове містечко, 161) на роботу (м. Київ, вул. Максимовича, 22, академія СБУ) та не повернулась Зоріна (Акімова) Тетяна Едуардівна, 1977 р.н. 

Останній раз виходила на телефонний зв’язок близько 16:00 того ж дня. Декількома годинами раніше Тетяну бачили в академії СБУ. Наразі мобільний телефон зниклої жінки вимкнений або знаходиться не в зоні доступа мережі.
Так, як територія військового містечка хоч і знаходиться територіально на околиці м. Бровари, але адміністративно належить до м. Києва, рідні (батьки та старший син) звернулися за допомогою до столичної поліції. Молодша донька наразі знаходиться у бувшого чоловіка, з яким Зоріна Тетяна вже декілька років веде судові суперечки (за місце проживання доньки).

 
Версію, щодо «баришня загуляла» рідні та друзі відкидають, так як Тетяна вела нормальний спосіб життя і раніше без попередження ніде не ночувала та не від’їжджала.
В день зникнення була одягнена в білий «пуховик» та білу шапку.
Із особливих прикмет: татуюванні у вигляді червоної троянди на лівій частині тулуба.
Якщо вам відомо про місцеперебування зниклої 42-річної Зоріної (Акімової) Тетяни Едурдівни чи можете надати інформацію, яка допоможе в пошуках жінки, прохання телефонувати до поліції на 102, написати в нашу редакцію, а краще зв’язатися з ріднею за тел.: 050-036-36-03 (Світлана).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed