З Новим роком! З Різдвом Христовим!

image
1 Квітня 2021, 11:58
Поділитися:

До Нового року та Різдва Христового лишаються лічені дні, а дехто із нас зустрів вже Різдво за григоріанським календарем.
Усі ми прожили непростий рік.
Кожного із нас торкнулась пандемія COVID-19, яку ми не очікували. Левової частки суспільства торкнулась економічна криза – прямий наслідок пандемії.
У нашій країні продовжується війна: щоранку ми чуємо чергові зведення із зони бойових дій.
Частина з нас оплакує рідних, яких забрав рік 2020. Частина із нас буде вимушена провести новорічні та різдвяні свята окремо від родини. Дехто сьогодні ще бореться із хворобою, а наші лікарі докладають максимум зусиль для порятунку життів. Наші вчителі переходять на нові форми навчання, а наші військові бережуть і далі спокійне небо над нашими домівками.
Але у 2020 році були і приємні спогади: це посмішки коханих та близьких, вигуки дітей, наші невеличкі чи великі перемоги і звершення, тепло наших осель. Це наші емоції, якими ми відганяли сірість 2020 року.
Наступний рік – це нові надії. Надії на краще, надії на позитивні зміни.
Переконаний: на наступний рік ми покладаємо сподівання на звершення, плануємо нові досягнення, прагнемо осягнути нові горизонти.
Най наступний рік для кожного з нас буде безперечно кращим! Най він буде сповнений позитивними емоціями та переживаннями, спілкуванням із друзями, новими мандрівками.
Згадуємо, що із появою на небі Різдвяної зірки, її світло направило до місця народження Ісуса. Нехай світло Різдва, наче дороговказ, направляє нас у наступний рік.
З Новим роком! З Різдвом Христовим!