З нагоди Дня Збройних Сил України для всіх броварчан безкоштовно покажуть театральну комедійну виставу

image
29 Листопада 2019, 17:10
Поділитися:

З нагоди Дня Збройних Сил України маємо за честь запросити броварчан та гостей нашого міста демобілізованих та діючих військових Збройних Сил України, Національної Гвардії України, інших військових, незалежно від роду та виду військ чи служби, членів добровільчих батальйонів, службовців МВС, СБУ, ДСНС та інших, без виключення, служб, які забезпечують обороноздатність та безпеку України, членів їх сімей та цивільних осіб на безкоштовну виставу «Пікантна ситуація».
Про це повідомляють організатори заходу – Відділ культури Броварської міської ради та радник міського голови Корнет В.В.
Святкова вистава відбудеться у суботу о 19:00 в МКЦ «Прометей», що в м. Бровари, бульв. Незалежності, 4.
Форма одягу на будь-який смак, але окрема подяка від організаторів  тим, хто прийде в однострої.

Париж – це місто кохання! А передмістя Парижу – місце, де може трапитись все, що завгодно! І коли парижани вирішують відпочити за межами столиці, стаються пригоди, про які вони і не мріяли. Чоловіки, дружини, друзі, коханці, незнайомці можуть зійтись у найзаплутаніших детективних сюжетах. Чим зазвичай закінчується такий вік-енд? У кожного по-своєму, але історія головного героя про те, як він закохався у свою дружину!

 

Актори:
Роберт – Олександр Білера;
Бернард – Вадим Лисяний;
Жаклін – Ліна Підцерковна;
Сюзанна -Лаврушко Тетяна;
Сюзетта – Ліля Нестеренко.

Режисер: Вадим Лисяний.

Хореограф: Краніна Євгенія.

Дуже легка вистава, з цікавою сюжетною лінією під французькі мотиви занурить броварчан в атмосферу кохання… 
І саме у вихідний день ,7-го грудня, у вас є така унікальна можливість. Не баріться та зі своїми рідними завітайте до МКЦ «Прометей». Грошей з собою не беріть, адже відчуття кохання за гроші не купиш!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed