З листопада невакцинованих вчителів будуть відстороняти від роботи – МОЗ

image
13 Жовтня 2021, 17:50
Поділитися:

З наступного місяця невакциновані освітяни будуть відсторонені від роботи наперіод карантину без збереження заробітної плати.
Таку заяву зробили вМіністерстві охорони здоров’я.
Очільник МОЗ Віктор Ляшко зауважив, щовакцинація захищає не лише вчителів, але й школярів. Аби зупинити поширення Covid-19, невакцинованих спеціалістів буде відсторонено від роботи.

«Ситуація з захворюваністю на коронавірусну хворобу погіршується, зокрема, кожного дняу сотень дітей виявляють COVID-19, а тисячі учнів разом із вчителями відправляють на ізоляцію через виявлені випадки COVID-19. Достроковий початок канікул для школярів дозволить вплинути на поширення коронавірусної хвороби шляхом зменшення активності громадян та кількості не обов’язкових соціальних контактів», – пояснив Ляшко.
Хоча раніше у МОЗ заявляли, що примусової COVID-вакцинації для освітян не буде, зараз педагогів включили допереліку професій, які мають бути обов’язково вакцинованими для повноцінної роботи.
Де і чим можна вакцинуватися від коронавірусу в Ірпені – читайте тут.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua