З Київським обласним центром зайнятості співпрацюють майже 2,5 тисячі роботодавців

image
30 Травня 2022, 14:34
Поділитися:

30 травня 2022 г. 14:24

Київський обласний центр зайнятості станом на 26 травня 2022 року співпрацює з 2451 роботодавцем. Загалом, роботодавці подали до центру зайнятості 953 вакансії.

Про це KВ повідомила пресслужба Київського обласного центру зайнятості.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначається, Київський обласний центр зайнятості продовжує активну співпрацю з роботодавцями Київщини та допомагає їм у підборі підходящих працівників.

Станом на 26 травня 2022 року з Київським обласним центром зайнятості співпрацює понад 2 400 роботодавців, які подали 953 вакансії на укомплектування. Майбутнім працівникам готові запропонувати заробітну плату у розмірі до 25 тис грн.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За даними центру зайнятості, найбільш оплачуваними вакансіями Київщини за останні місяці стали: слюсар з ремонту технологічних установок, оператор лінії у виробництві харчової продукції, складальник покришок, головний конструктор, головний технолог, лікар-невропатолог, лікар-отоларинголог тощо. Згідно з повідомленням, до 20 тис грн на місяць роботодавці Київщини готові платити водію навантажувача, складальнику-клепальнику, зуборізальнику, оператору автоматичних та напівавтоматичних ліній, верстатів та установок, логісту, дояру, інженеру-механіку тощо.

Нагадаємо, Київський обласний центр зайнятості поділився статистикою, згідно з котрою переважна більшість безробітних Київщини (55%) мають вищу освіту. Також більшість осіб, перебуваючих на обліку в центрі – це жінки (60%).

Читайте: Більшість безробітних на Київщині мають вищу освіту – Київський обласний центр зайнятості вказав, яких робітників не вистачає

Фото: business.rayon.in.ua

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона