З Ірпіня до Броварів: Броварський відділ поліції отримав нового начальника – полковника Петренка Олега Григоровича

image
12 Лютого 2020, 11:55
Поділитися:

11.02.2020 року особовому складу Броварського ВП представили нового керівника. Про це повідомляється на сторінці Броварського відділу поліції.
Андрій Нєбитов, начальник поліції Київщини, особисто відвідав м. Бровари та представив нового очільника Броварського ВП. Ним став полковник поліції Олег Петренко, який раніше очолював Ірпінський ВП.

Очільник Київщини побажав новопризначеному керівнику успішно виконувати службові завдання, працювати задля безпеки і спокою людей, а також акцентувати увагу на ефективній взаємодії із громадкістю, підвищення рівня довіри населення до поліції.

 

Привітати нового керівника пришйли представники влади, в особі секретаря Броварської міської ради Бабича Петра Івановича, який наголосив на тісній співпраці та взаємодії провохоронних органів і органів місцевого самоврядування.

Працівники Броварського ВП вітають нового очільника та бажають йому натхнення, сил та витримки у нашій нелегкій роботі!
На сторінці новопризначеного начальника Броварського відділу поліції Петренка Олега Григоровича є допис подяки від ірпінського рієлтор Людмили Першин:
 – Сьогодні важливий допис про ХОРОШЕ але трішки СУМНЕ…

Андрій Анатолійович і Олег Григорович, Ви змогли повернути віру та дати людям впевненість в тому, що поліція – це їх головна опора та охорона. Змогли на ділі показати, що вмієте і можете захищати.
Завжди, щоденно, були відкриті для громадськості і намагалися працювати так, аби кожен мешканець відчував себе захищеним та у безпеці. І це не тому, що у Вас були якісь особливі повноваження чи надможливості, а тому, що своєю сумлінною працею та виконанням професійних обов’язків Ви подаєте приклад бездоганного служіння країні, Закону та суспільству.

Можливо зараз я скажу щось емоційно-патетичне – Ви своїм відношенням до роботи, оперативним реагуванням на проблеми, розумінням та повагою до людей, – зміцнили мою віру в зміни не тільки в поліції, але й у всій країні. Україна зміниться спільними зусиллями, стараннями, небайдужістю, великими й маленькими вчинками, які приведуть до позитивних змін, а в підсумку – перемоги. Ми всі разом, крок за кроком, створюємо країну, в якій нам усім буде комфортно жити.

Завжди й скрізь, у будь-який час, у будь-якому суспільстві існує необхідність у підтримці громадського порядку, у дотриманні закону, у забезпеченні захисту громади і майна. Такої чіткої, злагодженної та якісної роботи раніше не бачила. В наш час дуже мало людей, які готові з повною відповідальністю і відданністю підійти до своєї роботи, миттєво реагувати на проблеми, нічого не відкладати і виконати задачі на рівні.

Ви маєте всі професійні, людські якості, щоб віддано служити країні: відповідальність, принциповість, вимогливість, порядність, загострене відчуття справедливості, колосальний досвід, швидкість прийняття рішень та бажання допомогти усім, хто того потребує!

Олег Григорович, перебуваючи на посаді Начальника Ірпінського відділку поліції Ви з гідністю витримали тиск, який на Вас чинили, щоб зламати, та показали їм, що означає – честь офіцера поліції. Професія поліцейського – це не просто цікава потрібна робота, а Ваше покликання та стиль життя.
Олег Григорович, Ви перший керівник Ірпінського ВП, який самостійно прийняв рішення залишити наше місто і рухатися далі в своїй професійній діяльності. Такий вчинок вартує багато.

Андрій Анатолійович, Олег Григорович, величезне Вам спасибі, що повернули віру в якість і важливість роботи поліції для всього суспільства.
Подяка і шана Вам за сумлінну службу, захист і безпеку населення, уміле керування підлеглими, за вкрай необхідну, клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю та повагою до людей!
Ви завжди показуєте приголомшливий професійний підхід в роботі та продуманість найскладніших нюансів. Закон для Вас є – першочерговим пріоритетом!

Бажаю, щоб авторитет поліції серед громадян зростав, а служба поліцейських була бездоганною та орієнтована на конструктивний діалог з представниками громадянського суспільства!
Я щиро дякую за віддані сили, витрачений час і чесні старання! Без Вашої допомоги все б склалося точно не так добре, як є зараз.
Нехай на Вашому шляху зустрічаються люди гідні Вашої людяності, порядності, такі ж щирі і надійні, як Ви!

Олег Григорович, бажаю Вам на новому місці роботи: натхнення, снаги, витримки в керівній діяльності та більше однодумців, які шанують честь офіцера поліції та поважають Закон.

Віримо, що започатковані Вами принципи роботи стануть прикладом для нового очільника поліції Ірпеня.
Сподіваємося, що Валерій Вікторович унаслідує та зміцнить всі здобутки, а його позиція буде принциповою і непохитною!

З великою вдячністю і надією, що так буде завжди!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed