З’єднає Позняки та Троєщину: у Києві запускають трамвай №28

image
15 Квітня 2022, 13:12
Поділитися:

У Києві запустили трамвайний маршрут №28 від вулиці Милославської до станції метро “Позняки”. Орієнтовний інтервал руху складає – 20 хвилин.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал. Там ми публікуємо важливі та актуальні новини Києва, області та України.

У повідомленні зазначається, що мережа громадського транспорту в Києві постійно розширюється і станом на сьогодні діють:

62 автобусні маршрути (загальна кількість – 137 автобусів);12 трамвайних маршрутів (загальна кількість – 57 трамваїв);14 тролейбусних маршрутів (загальна кількість – 35 тролейбусів).

У свою чергу приватні перевізники здійснюють перевезення на 52 маршрутах із загальною кількістю 250 автобусів.

У КМДА уточнили, що з актуальним графіком громадського транспорту можна ознайомитись у засточунку “Київ Цифровий”.

Також ми писали про те, що з 15 квітня у Києві поїзди столичного метропотінену відновлять рух обома коліями на синій та зеленій гілках. Окрім цього, інтервал руху на всіх лініях скоротять до 30 хвилин.

Крім цього, ми повідомляли, що 14 квітня, у Хмельницькому в останню путь провели 37-річного Юрія Чабаха – старшого лейтенанта, оперуповноваженого Бучацького районного управління поліції, який загинув під час бойових дій на Київщині, у місті Буча.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua