З березня можна отримати знижку на соціальний хліб за карткою киянина

image
26 Лютого 2019, 14:57
Поділитися:

У березні 2019 року в об’єктах роздрібної торгівлі приватного акціонерного товариства «Київхліб» знижка на хліб та хлібобулочні вироби для власників картки киянина надаватиметься залежно від їх пільгової категорії. Про це під час прес-конференції повідомила заступник голови КМДА Марина Хонда.

«Основний акцент, який ми сьогодні робимо, це продаж хліба за карткою киянина пільговим категоріям громадян. Знижка буде різна, залежно від категорії. Я сподіваюся, що в тестовому режимі до кінця тижня почнуть працювати за цією системою перші точки продажу «Київхліб», і протягом березня усі 150 кіосків підприємства, які є у місті, будуть долучені до програми. Основний момент, який ми повинні зрозуміти, що саме картка киянина буде давати можливість вираховувати конкретну пільгу», – зазначила Марина Хонда.

Вона пояснила, що система знижок визначена Меморандумом про співпрацю між Київською міською державною адміністрацією та ПрАТ «Київхліб», який було підписано у грудні 2018 року. Згідно з Меморандумом власники картки киянина поділені на 5 категорій. Кожна з цих категорій має свій розмір знижки. Власники картки киянина, які не мають пільг, зможуть купувати соціальні сорти хліба зі знижкою 20%.

Деталі на сайті: https://goo.gl/9E6syX