З 2020 року КОДА запроваджує допомогу дітям героїв війни і Майдану | Трибуна

image
20 Грудня 2019, 18:12
Поділитися:

Рішення про виплату щомісячної грошової допомоги дітям Героїв Небесної Сотні та дітям-сиротам учасників АТО більшістю голосів підтримали депутати Київської обласної ради під час сесії 19 грудня. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Під час чергового засідання 32-ї сесії облради депутати проголосували за затвердження змін до комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності на Київщині в 2018 – 2020 роках.

Відповідно до цих змін, з 2020 року впроваджується щомісячна адресна грошова допомога для 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, один з батьків яких загинув (помер) внаслідок безпосередньої участі в антитерористичній операції і 7 дітей Героїв Небесної Сотні.

Як ідеться в повідомленні, під час сесії 19 грудня також схвалили рішення збільшити фінансування заходів програми у 2019 році на 851,3 тис грн. Загалом у межах програми надали допомогу 1 157 заявникам на суму 28,77 млн грн. Обсяги фінансування обіцяють перераховувати станом на 1 січня кожного року.

Читайте також:

Школярі плакали від фільму та віршів про Майдан: День Героїв Небесної Сотні в Броварах
Знайдіть свою: 34 броварських дітей чекають на родину

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари