З 17 березня школи Ірпеня переходять на дистанційне навчання

image
16 Березня 2021, 11:55
Поділитися:

Вже відзавтра, 17 березня, усі навчальні заклади Ірпеня переходять на дистанційне навчання. Таке рішення було прийняте сьогодні на засіданні комісії ТЕБ та НС.
Мер Ірпеня Олександр Маркушин зазначив, що у зв’язку зі значним збільшенням випадків захворювання на covid-19, порівняно з лютим майже у три рази, у школах Ірпеня з 17 березня по 5 квітня запроваджується дистанційне навчання. Усім приватним навчальним закладам також будуть рекомендувати перейти на дистанційну форму.
Також скасовуються усі спортивні та культурні масові заходи в Ірпені, щодо гуртків та секцій будуть запроваджені обмеження по кількості, але ймовірніше вони також не працюватимуть. 
Дитсадки поки не закриваються.
Нагадаємо, що з понеділка, 22 березня, в ірпінських школах мали би розпочатися планові весняні канікули. Проте через карантинні обмеження учні після канікул продовжать навчання у дистанційному форматі.
За інформацією очільника Ірпеня аналогічні рішення мають сьогодні бути прийняті і у сусідніх громадах – Бучанській, Гостомельській та Коцюбинській.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Читайте також: «Ковідна» ситуація в Ірпені погіршується: Ірпінська центральна лікарня заповнена на 100%
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня