“Юніор” не втримав перемогу – Макарів Діловий

image
16 Березня 2021, 02:36
Поділитися:

Макарівська команда не претендує на вихід до півфіналу Меморіалу Кирсанова.

Сьогодні СК “Юніор”, зігравши внічию із “Поліссям-2” остаточно втратив шанси на вихід до півфіналу турніру, які і без того вже були не дуже високими. Перший тайм пройшов за рівної гри, та переваги команди Житомирщини ближче до завершення. В першій половині найбільше запам’ятався епізод, коли захисник “Полісся” після прострілу з правого флангу ледве не розстріляв власні ворота, влучивши у поперечку власних воріт. “Полісся” ж мало найкращий епізод на 33-й хвилині : їм вдалася стрімка контратака по лівому флангу, яку не зміг завершити нападник : він махнув ногою повз м’яч, перебуваючи у чотирьох метрах від воріт.

Другий тайм був схожим на перший : “Юніор” зміг забити завдяки чудовому виконанню штрафного від Назарія Приступи, який майстерно виконав удар метрів із 18-ти. Цікаво, що за хвилину до цього рахунок міг відкрити гравець “Полісся”, та після його удару та рикошету м’яч влучив у стійку воріт. Але чим ближче було до завершення матчу, тим більший тиск створювали дублери “Полісся” на ворота макарівчан. У підсумку вони таки досягли бажаного : після навісу з лівого флангу гравці “Полісся-2” просто “заштовхали” м’яча до воріт нашої команди і втятували нічию – 1:1.

Окремо хотілося б сказати про суддівство. Якщо до асистентів арбітра жодних питань не виникало, то до головного арбітра матчу були не безпідставні претензії з боку представників обох команд. Звісно, що упередженості у нього не було, однак нерішучість арбітра стала причиною достатньо грубої гри, особливо всередині другого тайму. Втім, це вже трохи інша історія.

Перед заключним туром СК “Юніор” із 4-ма набраними очками посідає в групі А 4-те місце. Ы аж ніяк не може розраховувати на вихід до півфіналу. Гра 5-го туру проти “Межигір’я” стане для макарівчан битвою за 3-тє місце групі, а також генеральною репетицією до старту в Чемпіонаті Київської області 2021 року.

Джерело: Макарів Діловий