Юні веслувальники Київщини – призери чемпіонату України з веслування на байдарках та каное

image
5 Вересня 2023, 12:26
Поділитися:

Завершився відкритий чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат до 23 років. Спортсмени з Київської області стали призерами змагань. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

Зокрема, Ілля Гейко виборов титули чемпіонів України в складі екіпажів байдарки-двійки та байдарки-четвірки, а також посів друге місце в байдарці-одиночці на дистанції 1000 м.

Карина Костинська та Іванна Попелюк-Кадейкіна у байдарці-двійці посіли перше місце на дистанції 500 м. Окрім цього, Карина Костинська здобула бронзу в байдарці-одиночці на 200-метровій дистанції.

Представниця Київщини Анастасія Юркевич у складі збірного екіпажу Анастасія Юркевич – Вікторія Мунтян стала бронзовою призеркою.

Валерій Удод виборов срібло у складі екіпажу байдарки-четвірки.

Екіпажі Любов Саламаха – Ілля Рязанов посіли 3 місце на 500-метровій дистанції, Владислав Лисяний – Даниїл Платаш здобули срібло на 200 м у байдарках-двійках. Крім того, в байдарках-одиночках на дистанції 200 м чемпіоном України став Даніїл Платаш, а Владислав Лисяний – віцечемпіоном.

Варвара Семикина у складі збірного екіпажу Варвара Семикина – Оксана Цомпель здобула чемпіонський титул на 200-метровій дистанції.

Загалом збірна Київщини виборола 12 медалей: 5 золотих, 4 срібні і 3 бронзові.

Чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат провели в Умані на Черкащині. Всього у змаганнях взяли участь 604 учасники з 22 областей України.

Вітаємо наших веслувальників та веслувальниць із перемогами!

Джерело: Київська обласна військова адміністрація