Юна співачка з Броварів поповнила команду Потапа в шоу «Голос країни-9»

image
5 Лютого 2019, 04:46
Поділитися:

Для броварських  поціновувачів вокального шоу «Голос країни» участь у ньому Наталії Повстяної стала справжнім сюрпризом. Чотири роки тому дівчина вже підкорювала телешоу  в «Голос. Діти», однак тоді ніхто із зіркових суддів до неї не розвернувся. Тепер Наталія спробувала свої сили в дорослому «Голосі». Цього разу її голос не залишив байдужим трьох із чотирьох суддів.

16-річна броварчанка Наталія Повстяна підкорила суддів неймовірним  виконанням пісні Тіни Кароль «Сила висоти». Сюжет вийшов у ефір 3 лютого на 1+1.

Краса та сила голосу Наталії вразила зіркових суддів і їй вдалося розвернути три крісла. Першим, показавши, що у нього «мурашки по шкірі», розвернув крісло MONATIK, потім  – Dan Balan, і майже в останній момент до них приєднався Потап.

Судді не приховували подиву: у дівчини напрочуд сильний голос. Тіна Кароль, хоча і не натиснула кнопку, все ж не стрималась і підійшла до учасниці аби обійняти. Тіна  зазначила, що у дівчини красивий тембр і сміливості в неї вистачить на увесь проект до фіналу. В результаті Наталія обрала команду Потапа, у якій і змагатиметься на подальших етапах шоу.

Наталія Повстяна прийшла підкорювати шоу «Голос» удруге. У лютому  2015 року їй не вдалося здійснити свою мрію: у сліпих прослуховуваннях дитячого голосу вона не потрапила в жодну команду. Тільки коли журі розвернулося, побачили, що втратили талановиту співачку. Наталія тоді виконувала дорослу пісню Міли Нітіч «Каюсь». Наталія Могилевська, єдиний тренер, у якої ще залишилися місця в команді, не натиснула кнопку. Та попри це дівчинка запам’яталася глядачам: ролик з її виступом у Ютубі  зібрав майже 3 млн переглядів. Згодом Наталія Могилевська зізналася : «Я каюсь, що не взяла тебе до себе в команду». Відома співачка запросила талановиту  броварчанку виступити в турі по Україні. Однак разом із туром, зізнається Наталія Повстяна, закінчились і виступи на великій сцені. Дівчина переконує, що чотири роки не минули даремно і вона готова підкорити нові вершини та дійти мети: стати переможницею популярного шоу. Наталія стверджує, що «Голос країни»  – її квиток у майбутнє, тож за перемогу готова поборотись.

Дівчина навчається у Київській академії естрадного та циркового мистецтва. Наталя – переможниця багатьох Всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів, зокрема, фестивалю «Пектораль талантів». У Броварах дівчина  є постійною учасницею різних заходів.  Рідні всіляко підтримували свою «зірочку», яка мріяла повернутися на велику сцену і цим жила останні роки. За лаштунками шоу батьки та друзі нервували,  тримаючи  за Наталю кулачки.

«Наталочка займається співом з шести років,  – розповіла «Трибуні-Броварів» мама Людмила. – Думаю, що свій талант вона унаслідувала від свого дідуся – мого батька. У нього чарівний, чистий голос. Наталочка займається вокалом змалечку. Спів – це її життя. Вона живе музикою» . Пані Людмила каже, що  під час доньчиного виступу на сліпому прослуховуванні, всі рідні стояли затамувши подих і дуже переймалися, що знову ніхто не повернеться. Відпустило трішки лише після того, як першим натиснув кнопку Монатік.  «Дуже приємно, що цього разу судді так тепло зустріли нашу дівчинку.  Хотілося б, щоб після минулої участі у проекті Наталя відчула себе переможницею. Вона дуже багато працює, постійно вдосконалює вокальні навички. А це непросто, тим паче, у такому юному віці», – ділиться враженнями Людмила Повстяна.

Висока конкуренція на шоу вимагатиме від Наталії ще більше витримки та сили, однак батьки  вірять, що донька здолає до перемоги всі щаблі.

Редакція «Трибуни-Броварів» також вірить у перемогу своєї землячки і бажає Наталії  витримки та віри.

Світлана Зазимко

Джерело: Трибуна Бровари