Юна обухівчанка бореться за перемогу у відеоконкурсі «Визначні місця України»: потрібна допомога

image
8 Серпня 2020, 22:33
Поділитися:



8-річна Мирослава Артюшенко з Обухова бере участь у відеоконкурсі “Визначні місця України”. На ньому вона представляє хату-музей, в котрій народився Андрій Малишко.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на організатора конкурсу Віктора Лещинського.

Наша країна зачаровує своєю природною та архітектурною красою. Її прославляли на ввесь світ видатні поети та прозаїки: І.П. Котляревський, Т.Г. Шевченко, М.В. Гоголь та багато ін. Подорожуючи українськими містами та селами, на власні очі переконався у неймовірній красі рідної землі. Навіть вподобав для себе деякі визначні місця. Але зараз не про мене. Думаю, що і ви часто подорожуєте та гуляєте цікавими місцями. І хотіли б показати найулюбленіше та розповісти про його унікальність, анонсував він.

Для участі в конкурсі необхідно:

  • взяти телефон або відеокамеру;
  • записати відео із унікальною історією визначного місця (до 3 хв);
  • розмістити його у коментарях під цим постом;
  • вказати автора, назву населеного пункту і самого місця зйомок.

Далі ми визначимо серед найбільш вподобаних відеороликів трійку найкращих. Вручення подарунків відбудеться 9.08 у День будівельника. Переможцям подарую по фірмовому годиннику. Після цього відеороботи трьох фіналістів будуть розміщені на моїй сторінці для подальшого голосування. А 24.08 у День Незалежності України підіб’ємо остаточні підсумки нашого конкурсу. Автор відео, яке набере більшу кількість “лайків”, отримає головний приз – iPhone 11, додав він.

ПС. Шановні земляки. Для того, щоб підтримати юну землячку, потрібно перейти за посиланням і продивитися відео та поставити лайк у першому коментарі.





Source link