Юлія Мендель обговорила особливості державної стратегії з Абдуллою Альджефрі

image
29 Грудня 2021, 16:55
Поділитися:

29 декабря 2021 г. 16:45

20-22 грудня 2021 року відбувся робочий візит Української асоціації GR-професіоналів і лобістів до Дубаю (Об’єднані Арабські Емірати), зокрема і на “EXPO 2020” – найбільшу виставку досягнень понад 190 країн у сферах технологій, культури, економіки тощо. Гасло головної події року – “Об’єднуючи розуми, створюємо майбутнє”, що означає просування ідей сталого розвитку, мобільності, сприятливих можливостей.

Про це KV стало відомо з пресрелізу організаторів.

У межах даної теми делегація Української Асоціації GR-професіоналів і лобістів провела ряд унікальних робочих зустрічей з провідними арабськими фахівцями, серед яких, зокрема:

Абдулла Альджефрі – відомий еміратський правозахисник, експерт із взаємодії із центральною владою та недержавними структурами; співзасновник найбільшої у країнах MENA електронної системи навчання “NajahTrain”. Як впливовий в Об’єднаних Арабських Еміратах юрист, пан Альджефрі звернув увагу на важливість стратегії розвитку держави, реалізація яких свідчить про високо розвинений практичний аспект розвитку політики. “Промислова стратегія Дубая до 2030”, яка зараз активно розвивається є тому підтвердженням. Арабський юрист звернув увагу і на зміну вектору загальнодержавного розвитку: якщо перші 50 років ОАЕ робила акцент на досягнення в інфраструктурній, енергетичній та інших галузях державного розвитку, то до 2080 року Об’єднані Арабські Емірати націлені на значний розвиток економіки держави. Першими кроками до цього стала підготовка та реалізація податкової політики. Згідно з оновленим законодавством, і громадяни ОАЕ (складають близько 10% від загальної кількості населення країни), і експати повинні сплачувати НДС, який складає 5%.

Юлія Мендель на робочій зустрічі з Абдуллою Альджефрі

Активну участь у зустрічі з Абдуллою Альджефрі взяла Юлія Мендель – український фахівець у сфері GR. Раніше професіонал розробляла та підтримувала комунікаційну стратегію українського уряду як прес-секретар Президента України, а також вдосконалювала зовнішні комунікації Світового банку в нашій державі. Пані Мендель зазначила, що досить важливою є підтримка діалогу влади з недержавними представниками при реалізації стратегій державного розвитку, а особливо економічної:

“Малий та середній бізнес є рушієм розвитку економічної політики будь-якої країни. Україна не виняток. Прозорий діалог держави та підприємців допоможе створенню сприятливого бізнес- та інвестклімату для розвитку української економіки”.

в Телеграм

Головний організатор IV Всеукраїнської GR-Премії – Українська асоціація GR-професіоналів та лобістів понад 7 років працює над просуванням GR якцивілізованого діалогу між бізнесом та владою, що підтверджують наступні показники:

• Робота над 4 законопроектами, що спрямовані на впровадження лобіювання та GR на державному рівні

• Понад 68 постійних членів Асоціації

• Понад 59 профільних заходів для членів Асоціації за останні 2 роки

• Понад 217 проведених освітніх заходів, спрямованих на розвиток галузі GR та лобіювання в Україні

• Залучення понад 448 міжнародних спеціалістів у галузі GR та лобіювання до міжнародної діяльності Асоціації

Читайте:Візит Української асоціації GR-професіоналів та лобістів до Дубаю (ОАЕ)

Фото: надано організаторами

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона