Європейський тиждень підприємництва розпочато в Україні!

image
28 Жовтня 2019, 11:05
Поділитися:

Впродовж жовтня-листопада 2019 року за ініціативи Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться Європейський тиждень підприємництва.

Зокрема, 30 жовтня в смт Бородянка, 13 листопада в м. Біла Церква та 20 листопада в м. Березань підприємці дізнаються, як вийти на міжнародні ринки, де знайти фінансові ресурси та як розвинути навички ведення бізнесу і покращити діловий клімат в країні.

Формат заходу – business lunch, на якому підприємці Київської області зможуть отримати відповіді на питання куди, що і як експортувати, як розвивати діловий клімат, де взяти гроші для бізнесу та як правильно його поширювати у маси.

Участь у заходах безкоштовна за умови попередньої реєстрації, а також є можливість розміщення рекламної продукції (стендів) під час заходів.

Слідкуйте за нашими новинами за посиланнями https://www.instagram.com/europian_week/… та https://www.facebook.com/euweek

Довідково

Європейський тиждень підприємництва в Україні є частиною загальноєвропейської кампанії з розвитку малого та середнього бізнесу, сприяння підприємництву та інформування про підтримку ЄС розвитку приватного сектору. EU4Business(link is external) – це ініціатива ЄС, яка надає підтримку приватному сектору в країнах Східного партнерства, в тому числі в Україні.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація