«Європа» без кіно: слухання 4 липня

image
14 Червня 2019, 14:53
Поділитися:

Приміщення кінотеатру, обідране всередині і зовні, досі стоїть пусткою в очікуванні рішення апеляційного суду. Його колишній орендар Віталій Гордієнко подав апеляційний позов, дата засідання — 4 липня.

Не факт, що рішення Феміди буде позитивним для Борисполя і комунальне майно вже скоро перейде в його розпорядження. Судові тяжби можуть затягнутися надовго.

Він «недоторканий»

Ларьок поблизу кінотеарту, де реалізуються товари промислової та підакцизної групи в народі називають «розливайкою». Він та його сусід зооларьок «Чарлі» давно мали звільнити земельну ділянку, яка належить місту. Але… Як стало відомо з неофіційних джерел, «розливайка» належить члену виконкому пану Білику, якому свого часу дали те місце під торгівлю, але договір оренди давно закінчився. Але кілька сесій підряд питання про продовження договору оренди переноситься окремими депутатами на довивчення, а ларьок усе працює.

Коли один ларьок стоїть, інший — до компанії. У міській раді кажуть, що ці малі архітектурні форми — явище тимчасове; коли ситуація із кінотеатром вирішиться, їх нарешті «попросять», однак про терміни не йдеться.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама