«Євро Марафонці» перекриють рух у центрі Києва

image
25 Квітня 2019, 18:15
Поділитися:

За два тижні у Києві вже вчетверте пройде масштабний “Євро Марафон”, організатором якого є громадська організація “ТОП РАННЕРЗ”. Пробіг відбуватиметься з 9.00 до 15.00 години 12 травня на центральних вулицях столиці, через що там буде перекрито рух громадського транспорту.

Про це йдеться у відповідному Розпорядженні КМДА № 747 від 24 квітня 2019 року.

–  Підтримати ініціативу громадської організації “ТОП РАННЕРЗ” щодо проведення у місті Києві 12 травня 2019 року з 09.00 до 15.00 спортивно-масового заходу “IV Київський Євро Марафон ” (IV Kyiv Euro Marathon), – говориться у тексті Розпорядження.

Згідно документу, маршрут пробігу проходитиме по п’яти вулицям Києва, починаючи зі старту на вул. Велика Васильківська, 55 (територія НСК “Олімпійський”).

Далі марафонці рушать вулицею Саксаганського в бік площі Перемоги, потім – проспектом Перемоги до перетину із пров. Польовий. Після цього бігуни розвернуться і вирушать зворотнім шляхом до пл. Перемоги, далі  – вулицею Жилянською убік НСК “Олімпійський”, де відбудеться завершення маршруту.

Біля “Олімпійського” будуть змонтовані спеціальні конструкції та обладнання, необхідні для проведення заходу.

Управління Департаменту патрульної поліції Києва забезпечить необхідні зміни у організації схеми дорожнього руху, закривши проїзд для усіх видів транспорту з 08.00 до 15.30 за маршрутом проведення марафону.

Департамент молоді та спорту КМДА сприятиме у вирішенні організаційних питань, пов’язаних із заходом.

Нагадаємо, в парку “Муромець” відбудеться Третій фестиваль “MotoOpenFest”, який проходитиме 18 та 19 травня.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ