ЄСВ з 1 жовтня слід сплачувати за новими рахунками

image
4 Жовтня 2019, 17:16
Поділитися:

Єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) з 1 жовтня слід сплачувати за новими рахунками.
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що з 1.10.2019 функціонуватимуть нові небюджетні рахунки 3719 за стандартом IBAN в АС «Є-Казна Доходи» для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (код банку – 899998).
Граничний термін використання існуючих рахунків по зарахуванню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, які відкриті на балансі Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві спливає 30.09.2019.
Починаючи з 01.10.2019 кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки по зарахуванню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.
ГУ ДКС звертає увагу, що рахунки 3719, відкриті на ім’я Головних управлінь ДФС, в кінці операційного дня 30.09.2019 будуть заблоковані та 01.10.2019 закриті. Кошти, що надійдуть на рахунки, відкриті на ім’я органів ДФС, будуть повернуті платникам.
З новими рахунками для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування платники Київщини можуть ознайомитись за посиланням.
ГУ ДПС у Київській області
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Помилково або надміру сплачені податки мають повернути платнику
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня