“Є плани покращити послуги для дитячого населення”(ВІДЕО)

image
14 Лютого 2020, 16:59
Поділитися:

Дата публикации: 14 февраля 2020.

Антон Довгопол, головний лікар Ірпінської міської лікарні, у відповідь на запитання Михайлини Скорик-Шкарівської, підтвердив, що структурний підрозділ розташований по вулиці Давидчука працює в штатному режимі.

Зрив сесії, який виявився даремним. Саме такий висновок можна зробити після відповідей Антона Довгопола, головного лікаря КНП “Ірпінська центральна міська лікарня”, щодо пологового будинку у Ворзелі та структурного підрозділу Ірпінської центральної міської лікарні на вулиці Давидчука в Ірпені, що наразі надає послуги дитячому населенню.

Антон Довгопол, зокрема, заперечив передислокацію і запевнив, що даний час дитячий підрозділ на Давидчука працює у штатному режимі. Проте, головний лікар КНП “Ірпінська центральна міська лікарня” погодився, що певні плани щодо оптимізації надання медичних послуг населенню роглядаються, але остаточного рішення з цього приводу ще немає.

Антон Довгопол, головний лікар КНП “Ірпінська центральна міська лікарня”

“Є плани як це зробити щоб покращити медичні послуги для дитячого населення регіону, але остаточні решінне ще ніякі не прийняті. Думаю, що я винесу це на громадське обговорення найближчим часом і якщо у нас все вийде, то жителі Ірпеня та регіону будуть у захваті від ідеї, яка буде озвучена для обговорення”, – заявив Антон Довгопол.

Таким чином, Михайлина Скорик-Шкарівська, яка відома тим, що намагалася влаштувати політичні репресії та закликала ігнорувати місцевий бізнес, публічно визнала, що Антон Довгопол не давав вказівок щодо переміщення структурного підрозділу Ірпінської міської лікарні на вулиці Давидчука в Ірпені.

Відповіді головного лікаря КНП “Ірпінська центральна міська лікарня” підтвердили, що зрив 78 чергової сесії Ірпінської міської ради, яка мала відбутись 13 лютого 2020 року, з боку Михайлини Скорик-Шкарівської був даремним. Намагання навести галас та влаштувати штовханину під час засідання замість контруктивного діалогу з компетентним представником влади яскраво свідчить про відсутність бажання у Михайлини Скорик-Шкарівської реально розлядати суть проблеми, натомість є бажання скористатися приводом для реалізації власних політичних амбіцій у об’єктивах численних відеокамер.

Раніше Містоінформ писав, що Михайлина Скорик-Шкарівська Михайлина Скорик-Шкарівська вже оголосила в мережі новий фейк про начеб-то закриття дитячої поліклініки в Ірпені.

Джерело: МИСТОИНФОРМ