Є імовірність, що Ірпінський ліцей №3 не відкриється 1 вересня – Містоінформ

image
23 Серпня 2023, 12:38
Поділитися:

Роботи в Ірпінському ліцеї №3 уже майже повністю завершені. Навчальні кабінети готові на 100%, залишається тільки поприбирати приміщення та завезти меблі. Однак, як зазначає директор ліцею Станіслав Федоров, чи прийме навчальний заклад учнів 1 вересня на навчання офлайн — не відомо.

«Чи почнемо ми навчання з першого вересня? Відповідно до проєктної документації і слів підрядної організації — так, ми плануємо завершити усі роботи до першого вересня. Але є ряд організаційних питань, пов’язаних із наповненням закладу, безпосередньо проходженням випробувань усіх мереж, підготовкою вже закладу до навчального процесу. Тому чи почнемо ми навчатися з 1 вересня безпосередньо очно в закладі, на сьогодні такої відповіді немає», — зазначає Федоров.

Вчора, 22 серпня, ліцей отримав першу партію меблів для класів. На території ліцею завершують прокладати тротуарну плитку і ведуться роботи з благоустрою. Спортивні майданчики теж майже готові.

«Я прошу набратися ще трошки витримки. Наразі територія ліцею — це ще досі будівельний майданчик, тому прошу утримуватися від відвідування спортивних майданчиків і з розумінням ставитись до всіх викликів, які нам готує доля. Тобто всім має бути зрозуміло, що заклад запрацює, він готовий прийняти наших діток, що у найближчому майбутньому ми сюди зайдемо», — закликає директор ліцею.

Нагадаємо, днями Ірпінський ліцей №3, який сильно постраждав під час бойових дій у місті, відвідали Міністр освіти та науки України Оксен Лісовий і представники UNICEF. Саме дитячий фонд ООН — UNICEF профінансував проєкт відбудови ліцею. Для цього виділили 4,8 мільйони євро.

Джерело: Містоінформ