Йде тенденція до зменшення кількості хворих на ковід-19

image
27 Березня 2022, 17:24
Поділитися:

Про стан захворюваності на плановій нараді у міського голови, яка відбулася 14 лютого, розповів лікар КНП «ББЛІЛ» Юрій Пасенченко: «За минулий тиждень до ковідного відділення лікарні госпіталізовано 43 пацієнта, зафіксовано 9 летальних випадків, одужало 13 осіб. Багато смертей від двосторонньої пневмонії. В Борисполі в ковідному відділенні облаштовано 48 ліжкомісць, але за потреби можливо розмістити до 85 хворих. За тиждень зроблено 43 експерс-тести на ковід, із них 26 виявилися позитивними. Вакциновано 13 осіб.
Що стосується загальної ситуації по стаціонару, то вона така: у стаціонарі перебуває 251 хворий, з них за минулий тиждень госпіталізовано 227. У стаціонарі за тиждень зафіксовано 13 летальних випадків».
Василь Жернов, заступник директора КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бориспільської міської ради, доповнив щодо епідеміологічної ситуації в громаді: «Загалом кількість хворих залишається високою, але з тенденцією до зменшення. Станом на 14 лютого першу дозу вакцини отримали 39842, дві дози — 38505 осіб. Бустерну дозу зробили 1370 осіб».
З 14 лютого заклади загальної середньої освіти відновили освітній процес в очному режимі. Про це на понеділковій плановій нараді повідомила начальник управління освіти і науки Тетяна Павленко: «Станом на 11 лютого хворіло 197 дітей, а 14 лютого всього 76 хворих учнів. На лікарняному станом на 11 лютого перебувало 26 вчителів, а 14 лютого — лише 15. Всі заклади дошкільної освіти працюють у звичному режимі. Всі харчоблоки приступили до роботи, оскільки одужав весь персонал. Весняні канікули плануємо провести з 28 березня по 3 квітня».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама