Яскравий відпочинок на «Сонячному березі»

image
16 Серпня 2019, 16:21
Поділитися:

Опубліковано: 16 серпня 2019

Котрий рік поспіль музиканти Вишгородського дитячого оркестру-студії «Водограй» проводять два тижні літа на березі Чорного моря у Сергіївці Одеської області. Ось і цього разу з 16 по 30 липня дитячий оздоровчий комплекс «Сонячний берег» став для них острівцем радості, оздоровлення і активного відпочинку.

Там все знайоме, навіть той же улюблений вожатий Юра. Там тепле лагідне море і чудовий піщаний пляж. Щовечора – розважальні програми за участю дітей та вожатих. «Репетирували навіть на пляжі, чим тішили всіх відпочиваючих. А на сцені допомагала втілити найрізноманітніші творчі фантазії, танці і пісні сучасна техніка — світло, звук. Сумувати було ніколи! — розповідає керівник оркестру Наталія Тищенко. — Набралися сил, отримали безліч позитивних емоцій — спільні спогади зігріватимуть взимку!
До всього, діти були під постійним наглядом медичних працівників — мам юних музикантів Тетяни Мітасової та Наталії Момот, за це всі ми їм надзвичайно вдячні. А ще додам, що наші діти — найкращі і найдисциплінованіші».
Слід сказати, що в цьому неабияка заслуга самої Наталії Тищенко, яка з розумінням дитячої психології, з великою любов’ю і водночас вимогливо опікується своїми вихованцями та згуртовує колектив.
…Батьки оплачували лише дорогу. А чудовий відпочинок на березі моря подарувала дітям Вишгородська міська рада. Тож батьки і діти щиро дякують депутатському корпусу та міському голові Олексію Момоту.
Адміністрація оздоровчого закладу відзначила подякою керівника колективу «Водограй» за вагомий внесок і організацію оздоровлення дітей, творчу і активну участь у житті ПЗОВ «Сонячний берег», а також передала подяку Вишгородському міському голові.
Повернувшись додому, музиканти довго часу не гаяли — за кілька днів приступили до репетицій, адже скоро їм виступати на святі з нагоди Дня Незалежності України та Дні міста.
Валентина ЯКОВЕНКО

Джерело: Газета Вишгород