Ярослав Амосов став абсолютним чемпіоном міжнародного турніру з бразильського джиу-джитсу (відео)

image
8 Вересня 2021, 15:19
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінець Ярослав Амосов – чемпіон американської ліги ММА «Bellator» у напівсередній вазі й чотириразовий чемпіон світу з бойового самбо – здобув три золоті медалі та став абсолютним чемпіоном у ваговій категорії 80+ на турнирі з бразильського джиу-джитсу «TMS Ukrainian Championship 2021». Також Амосов отримав коричневий пояс із цього виду спорту. Про це повідомляє «Сьогодні».

Турнір, проведений лігою TMS, відбувся в Запоріжжі. У ньому брали участь більше тисячі спортсменів віком від 4 до 47 років із усієї України, а також із Франції, Ізраїлю, Туреччини, Кувейту, Косова, Білорусі, Молдови, Грузії та Вірменії.

Як інформує tribuna.com, загалом Амосов провів сім поєдинків і в усіх переміг. У фіналі він узяв гору над Максимом Задорожним із Кривого Рогу.

Фінальний поєдинок Ярослава Амосова1:47:08

Нагадаємо, 12 червня ц. р. в головному поєдинку турніру «Bellator-260», який відбувся в м. Анкасвілл (штат Коннектикут, США), Ярослав відібрав чемпіонський пояс у бразильця Дугласа Ліми. Амосов – перший в історії українець, який став чемпіоном однієї з провідних світових організацій ММА.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV