Ярослав Амосов привітав ірпінську “Територію спорту” з першою річницею

image
2 Вересня 2019, 17:25
Поділитися:

Вчора команда соціального проекту «Територія спорту» відсвяткувала річницю свого існування. Привітати учасників проекту прийшов багаторазовий і непереможний чемпіон світу, кумир молодого, спортивного покоління, гордість Ірпеня – Ярослав Амосов. Діючий спортсмен привітав засновників та членів Проекту, дав молоді мотивуючі настанови для командного духу й особистих перемог. 

Захід провели у дружній атмосфері членів команди, які протягом року несуть цінність Проекту у маси, пропагуючи здоровий спосіб життя в Ірпені.
Засновники Проекту – Олеся Олійник та Антон Звєрєв, висловили слова подяки керівництву Ірпінської міської ради за постійну підтримку Території спорту та спортивного руху в Ірпені загалом.  
Далі захід продовжили святковим тренуванням на міському стадіоні «Чемпіон».
Нагадаємо, що соціальний проект «Територія спорту» минулого року став срібним чемпіоном України серед кращих соціальних проектів за версію Social Projects Awards.
«За підрахунками протягом року безкоштовні тренування на «Території спорту» відвідало більше 2-х тисяч людей. Вважаю, що це чудовий результат, який говорить про цінність Проекту», – зазначила засновниця Олеся Олійник.
Кожен охочий може долучитатися до команди і регулярно відвідувати тренування на безкоштовній основі. Слідкуйте за новинами та анонсами на сторінці Інстаграм Проекту

Читайте також: Як пройшло свято Першого дзвоника в Ірпені: фоторепортаж
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня