Ялинка на Софійській площі в Києві сяятиме протягом дня 31 грудня та на Різдво, – КМВА

image
31 Грудня 2022, 14:08
Поділитися:

31 грудня 2022 г. 14:03

У столиці великі святкування не плануються з міркувань безпеки. Також не скасовуватимуть комендантську годину на Новий рік та Різдво. Вона діятиме з 23:00 до 05:00. Пересуватись містом на транспорті чи пішки без спецперепустки заборонено.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської військової адміністрації (КМВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що Головна ялинка країни сяятиме протягом дня в Новий рік, 31 грудня та на Різдво. Під час повітряної тривоги новорічну ялинку не підсвічуватимуть. У будні дерево сяятиме з 17:00 до 22:00.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У КМВА нагадали, що на період дії воєнного стану на території України та 30 днів після його припинення чи скасування на території Києва заборонено продаж і запуск феєрверків, салютів та інших піротехнічних засобів. Містян закликають бути відповідальними і дотримуватись всіх вимог і розпоряджень столичної влади.

31 грудня метрополітен працюватиме до 22:00. Наземний транспорт до 22:30.

Нагадаємо, всі підрозділи МВС України переведені в посилений режим. На вулицях збільшиться кількість патрулів поліції та Нацгвардії, а рятувальники орієнтовані на ліквідацію пожеж і наслідків ворожих обстрілів.

Читайте: Столична влада нагадала про обов’язкове дотримання комендантської години та заборону піротехніки під час новорічно-різдвяних свят

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона