Яким буде маршрут веломарафону «TransUkraїne – 2021» з Ірпеня до Львова?

image
23 Червня 2021, 14:48
Поділитися:

Організатори Всеукраїнського веломарафону «TransUkraїne – bikepacking race 2021» презентувати маршрут для велосипедистів. Після старту спортсмени проїдуться вулицями Ірпеня та Бучі.
Стартуватимуть учасники на центральній площі Ірпеня і рухатимуться вулицями Шевченка та Соборною в бік ТЦ «Жираф». У Бучі спортсмени проїдуть по вулиці Вокзальній, Яблунській та Заводській.  
  
Організатори велоподії закликають учасників дорожнього руху бути особливо уважними та обережними з 9:00 до 10:00 на перехрестях Соборної з вулицями Шевченка, Грибоєдова, Попова, Садовою, Тургенєвською, Мінеральною, Щасливою, Північною й Технологічною та біля виїздів із двох паркувальних майданчиків (Ірпінь), а також на перехрестяхЯблунської з Вокзальною таЗаводською (Буча).
За безпекою учасників під час проїзду вулицями міста стежитимуть поліцейські та волонтери, а також співробітники «Муніципальної варти».
Раніше ми повідомляли, що 26 червня в Ірпені стартує масштабна велоподія, учасники якої подолають більше півтори тисячі кілометрів від Ірпеня до Львова.

Нагадаємо, що15-16 травня ірпінська набережна стала місцем старту і фінішу велогонки «GRVL200 – Ірпінь», у якому взяли участь 130 спортсменів із Київщини, Києва, Дніпропетровщини, Польщі, Білорусі та Казахстану.
Крім того, напочатку червня в Ірпені пройшла масштабнавелогонка «Gravel Challenge», у якій взяло участь більше 250 учасників зі всіх куточків України.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua