Яку роботу пропонують в Києві із зарплатнею 30+ тис грн: ТОП гарячих вакансій

Яку роботу пропонують в Києві із зарплатнею 30+ тис грн: ТОП гарячих вакансій
30 Травня 2024, 12:25
Поділитися:

Якщо ви шукаєте роботу, то рекомендуємо ознайомитися з добіркою актуальних вакансій, яку підготували журналісти 44.ua.

Торговий представник з авто

33 000 — 40 000 грн

Вимоги:

Навички встановлення контакту, ефективна комунікація;Знання техніки продажів, стандартів работи ТП;Успішний досвід роботи торговим представником, менеджером по роботі з ключовими клієнтами (опт, ринки, HoReCa, тощо) бажаний;Орієнтація на результат, прагнення постійно розвиватися і підвищувати свою ефективність, бажання продавати і годно заробляти;Наявність власного авто та готовніть використовувати його в роботі

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Обов’язки:

Щоденні відвідування торгових об’єктів згідно маршруту;Викладка продукції в торгових об’єктах згідно стандартам мерчандайзинга компанії;Виконання плану продажу на ввіреній території;Залучення нових клієнтів;Виконання поставлених цілей та задач;Робота з дебіторською заборгованістю.

Контакти: Володимир +380638891645

Офіціант

45 000 — 55 000 грн

Паб “This is Пивбар” відкрив вакансію офіціанта.

Вимоги:

Бажання працювати в команді та ефективно взаємодіяти з колегами.Висока швидкість обслуговування та увага до деталей.Бажання вчитись працювати під час пікових годин та у стресових ситуаціях.Відмінні комунікативні навички та доброзичливе ставлення до гостей.Бажання навчитись основних правил сервісу та етикету.

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Обов’язки:

Прийом замовлень від клієнтів та їх обробка.Обслуговування гостей, включаючи сервіс столиків та доставку замовлень.Рекомендації клієнтам щодо асортименту пива та інших напоїв.Забезпечення чистоти та порядку у зоні обслуговування.Виконання інших завдань, пов’язаних з обслуговуванням гостей.

вул.Тростянецька 4/2

Контакти: Вікторія +380933032543

Головний бухгалтер

35 000 — 40 000 грн

Компанія MCargo запрошує на роботу головного бухгалтера в офіс у Святопетрівському.

Вимоги:

Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 2 років;Вища освіта (профільна);Знання 1С 8 (УТП);Готовність до великих навантажень;Здатність навчатись новому.

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Обов’язки:

Ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку;Аналіз бухгалтерського та податкового законодавства;Підготовка та здавання звітності (ТОВ на єдиному податку 3 група без ПДВ);Робота з клієнт-банком, проведення банківських операцій;Підготовка документів для купівлі та продажу валюти (послуги);Контроль взаєморозрахунків з контрагентами;Кадровий облік, нарахування і виплата заробітної плати;Перевірка правильності оформлення первинної документації;Контроль наявності документів від контрагентів.

Контакти: Юлія +380734461622

Адміністратор соціальних мереж (менеджер)

24 000 — 30 000 грн

Відкрито вакансію адміна соцмереж.

Обов’язки: розміщення вже готової реклами на певних платформах та соціальних мережах, консультація клієнта з питань даної реклами: ціни, місцезнаходження, параметрів і так далі. Консультація проходить виключно в чат режимі.

Контакти: Тетяна +380934357345

Тендерний спеціаліст

25 000 — 90 000 грн

Відкрито вакансію тендерного спеціаліста.

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Обов’язки:

Вичитка тендерної документації;Підготовка тендерної документації з боку учасника;Замовлення та звірка протоколів, сертифікатів;Ведення реєстрів;Оформлення заявок;Участь в аукціоні;Замовлення всіх необхідних довідок для участі у закупівлі в електронному вигляді;Подача всіх необхідних документів і довідок на майданчик після акцепту;Формування пакету документів переможця торгів;Своєчасне надання всієї необхідної інформації для замовника;Контроль термінів оформлення обов’язкових документів для тендеру: довідок, гарантій, сертифікатів, виписок тощо; Контроль підготовки та подання зразків продукції

Контакти: Кожемякін Максим +380962827289

Водій на авто компанії (паливо за рахунок компанії)

20 000 — 30 000 грн

Компанія “FleetPro”запрошує на роботу водіїв.

Компанія пропонує:

Гнучкий графік роботи (1/1,2/2,3/3, 4/4,5/5)Виплати кожного дня.Відсутність першого внеску.Забезпечення паливом за рахунок компанії.Мийка за рахунок компанії.ТО та ремонт за рахунок компанії на СТО без чергПідтримку та консультації від команди «FleetPro»Реферальний бонус у розмірі 1000 грн за приведену людину.

Контакт: 380970288836

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Комірник

22 500 — 30 000 грн

Обов’язки:

Розвантажувальні та завантажувальні роботиЗбір товару зі сканером ТЗДСортування/перевірка товару зі сканером ТЗДУпаковка/відвантаження товару на філії компаніїПрийом товару від постачальника/з філійРозкладка товару на стелажі

Контакти: Наталія +380504052979

Помічник адміністратора

25 000 — 40 000 грн

Компанія “БайтСістем” запрошує на роботу помічника адміністратора.

Обов’язки:

Забезпечення клієнтської підтримки у керуванні проектами В2С, включаючи створення та оновлення проектних документів, визначення термінів, статусу заявок, впровадження змін та координацію комунікацій між зацікавленими сторонами.Ведення звітності та робота з пакетом Microsoft Office.Виконання інших адміністративних завдань, пов’язаних з управлінням проектами, за потреби.

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Гарячі вакансії в Києві, Фото: Freepik

Контакти: Карина +380931629251

Нагадаємо, що раніше ми писали про оренду квартири в Києві: що пропонують до 6 тис грн в столиці

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua