Якою буде погода в Ірпені в передостанній тиждень лютого

image
16 Лютого 2020, 19:53
Поділитися:

Аномально тепла зима продовжується. Зима з снігом чи тепла зима? Ті, хто більше любить 2-й варіант – радійте, тому що з 17 по 23 лютого ніяких мінусів не буде, одні плюси.

Понеділок, 17 лютого буде цілий день пасмурним, але без опадів. Температурні коливання від +2 до +9 градусів. Майже весна як то кажуть.
Вівторок буде хмарним, але під вечір вигляне сонечко, яке, напевне, дуже довго відходило від вихідних. Дощу чи снігу не передбачається, а температура від +1 до +8 градусів.
19 лютого з самого ранку небо вкриється хмарами, які будуть триматися до самого вечора. Опадів знову не буде, а температура від +2 до +6 градусів тепла.
У четвер буде схожа погода до середи, але інколи буде прокидатися сонечко і ніжити нас своїми промінчиками. Температура від +1 до +7 градусів.
21 лютого ввесь день буде знову хмарним, протягом усього дня опадів не передбачається, але уночі дрібний дощик порушить погодну ідилію. Температурні коливання від 0 до +4 градусів.
Субота дійсно буде лінивою з такою погодою, адже з ранку до вечора небо в Ірпені буде вкрите хмари неначе синім полотном, що ввечері викличе дрібний дощик. Температура від +1 до +5 градусів тепла.
Неділя чудово підійде для зустрічі з друзями за чашкою кави чи відпочинком з сім’єю у парку розваг, тому що хмари і дрібний дощ, який йтиме протягом всього дня і до самого вечора це вам дозволять. Температура від +3 до +4 градусів.
Порада тижня: майте чудовий настрій незалежно від погоди!
Продуктивного тижня!
 Слідкувати за погодою в Ірпені ви можете на сайті Ірпеня.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня