Які стоматологічні послуги надають сучасні клініки: огляд популярних процедур

Які стоматологічні послуги надають сучасні клініки: огляд популярних процедур
4 Березня 2024, 11:46
Поділитися:

Зубний біль є однією з найчастіших причин дискомфорту, через яку сучасні люди звертаються за лікарською допомогою. Терапевтична стоматологія, відбілювання зубів, пародонтологія, ортодонтія, лікування карієсу та інші послуги надають в стоматологічних клініках України. Втрата зубів, до прикладу, може статися з різних причин, через що знадобиться поставити імплант або розв’язати проблему іншим шляхом. Визначити необхідність цієї процедури допоможе консультація та діагностика в профільній стоматологічній клініці.

Популярні послуги стоматологічних клінік

Технологічний розвиток дозволяє лікувати різноманітні захворювання ротової порожнини без хірургічного втручання. Головне – своєчасне звернення до профільного лікаря. Стоматологічні послуги різноманітні, що дозволяє спеціалістам повертати здоров’я зубів та ротової порожнини більшості пацієнтів. До переліку захворювань відносяться: карієс, втрата зубів, сколи та нерівності, інші проблеми. Але найбільш затребуваною послугою є лікування карієсу та пародонтиту. Потребувати якісні стоматологічні послуги може кожна людина незалежно від віку та соціального статусу.

Найпопулярніші стоматологічні послуги:

Лікування карієсу. Карієс – найпопулярніше захворювання, з яким доводиться стикатися стоматологам. Робота дантиста включає санацію та пломбування проблемної ділянки зуба, завдяки чому запобігається подальше розповсюдження карієсу.
Лікування коренів. Послуга передбачає використання стоматологічного мікроскопа, що гарантує високу якість роботи та позбавлення пацієнтів від проблеми. Це досить неприємна та нерідко небезпечна процедура, яка є необхідною задля збереження природної посмішки.
Чистка зубів. Відбілювання є складовою роботи стоматологів. Професійна чистка сьогодні набуває популярності через естетичну складову. Послуга полягає у використанні сучасних ультразвукових засобів, які здатні видаляти зубний наліт з високою ефективністю та без використання анестезії.
Імплантація. Ціни на стоматологічні послуги залежать від індивідуальних особливостей здоров’я пацієнта, типу необхідної процедури та інших факторів. Якщо ви втратили зуб, відновити жувальні функції та естетику можна за допомогою штучного імплантату. На сьогодні є велика кількість методик відновлення зубного ряду, які допомагають встановити протези та вільно посміхатися.
Встановлення брекетів. Це ще одна послуга, затребувана серед пацієнтів стоматологічних клінік. Деякі фізіологічні особливості ротової порожнини призводять до неправильного прикусу, виправити який допомагає встановлення брекетів в ортодонта. Технологія вирівнює зубний ряд, відновлює нормальні жувальні функції для належного травлення, впливає на естетику.
Встановлення вінірів. Використання вінірів є більше косметологічною процедурою. Втручання спеціаліста покращує зовнішній вигляд передніх зубів, що є доволі важливим чинником для публічних людей. Метод допомагає уникнути лікування та усуває естетичні недоліки, повертає клієнтам привабливу посмішку за допомогою використання спеціального матеріалу.

Дізнатися більше про прейскурант та послуги стоматологічних клінік можна, звернувшись на сайт лікувального закладу або прийшовши на прийом до лікаря. Планування процесу лікування напряму залежить від індивідуальних обставин, складності проблеми та фінансових можливостей пацієнта. 

Які стоматологічні послуги надають сучасні клініки: огляд популярних процедур

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама