Які місця посіли бориспільські ліцеї у рейтингу навчальних закладів Київщини 2024-го року?

Які місця посіли бориспільські ліцеї у рейтингу навчальних закладів Київщини 2024-го року?
20 Вересня 2024, 21:22
Поділитися:

Рейтинг загальноосвітніх шкіл Київської області складено та оприлюднено на освітньому ресурсі «Освіта.ua». У його основу покладено результати Національного мультипредметного тесту (НМТ) 2024-го року.

Першим серед ліцеїв Борисполя є ліцей «Перспектива» ім. Володимира Мономаха (колишня ЗОШ №4). Закладу не вистачило балів, щоб потрапити в першу десятку, проте він посів 13-те місце в загальному рейтингу навчальних закладів Київщини. Середній бал ЗНО тут склав 154,5.

2-е місце в рейтингу бориспільських закладів та 17-те в рейтингу Київщини посів Бориспільський академічний ліцей (БАЛ) ім. Анатолія Федорчука. Середній бал ЗНО — 154,2.

На 3-му місці — Бориспільський ліцей ім. Костянтина Могилка (колишня ЗОШ №5). Заклад посів 33-тє місце в загальному рейтингу з середнім балом ЗНО 149,9.

Далі у списку — Бориспільський ліцей ім. Павла Чубинського, Бориспільський ліцей «ОСНОВА», Бориспільський ліцей «Лідер», Бориспільський ліцей ім. Юрія Головатого. 

Останні місця у рейтингу посіли Бориспільський ліцей «Патріот» (колишня ЗОШ №3) — середній бал ЗНО 136,2 та Бориспільський ліцей «Альта» (колишня ЗОШ №7) — середній бал ЗНО 131,3. У загальному рейтингу шкіл Київщини вони зайняли 175-те та 260-те місця відповідно.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама