Яке відділення відремонтують у Київській лікарні №3

image
19 Червня 2019, 19:40
Поділитися:

У Київській міській клінічній лікарні № 3, що знаходиться на вул. Петра Запорожця, 26 у Дніпровському районі, зроблять капітальний ремонт центрального стерилізаційного відділення та його технічне переобладнання. Роботи мають завершитися до 31 грудня 2020 року. Для цього Лікарня передає функції замовника робіт комунальному підприємству «Інженерний центр».

Про це йдеться у відповідному Розпорядженні КМДА № 1091 від 14 червня 2019 року.

– Київській міській клінічній лікарні № 3 в установленому порядку передати комунальному підприємству «Інженерний центр» КМДА функції замовника капітального ремонту приміщень центрального стерилізаційного відділення із заміною існуючого обладнання, – говориться у тексті Розпорядження.

Згідно документу, замовник несе відповідальність за виконання робіт в установлені терміни, згідно із затвердженим графіком, а також за раціональне і цільове використання бюджетних коштів.

КП «Інженерний центр» має виготовити проектну документацію та здійснити капітальний ремонт відділення до 31 грудня 2020 року.

Також замовник має подати до Департаменту економіки КМДА інвестиційні пропозиції щодо включення фінансування ремонтних робіт до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2018-2020 роки.

Нагадаємо, у Києві створять єдину гарячу лінію з питань охорони здоров’я.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ