Як зволожувач повітря насичує повітря корисними для людини аніонами і навіщо це застосовують

image
18 Жовтня 2022, 23:11
Поділитися:


Зволожувачі повітря не тільки змінює насиченість повітря вологою, яка поліпшує дихання та допомагає відчувати свіжість повітряної маси у будинку. Ці прилади можуть змінити властивості повітряної маси на фізичному рівні і збільшити кількість корисних аніонів. Таку властивість має, наприклад зволожувач повітря Еlectrolux ehu 3715d.

Інтернет-магазин «Ваш клімат» пропонує цілу серію корисних гаджетів та іншого кліматичного обладнання та пристроїв щодо коригування якості повітря – нагріву, охолодження, кондиціонування. А саме цей прилад, що має також багато інших корисних властивостей можна придбати за посиланням https://vashklimat.com.ua/shop/humidifiers/electrolux-humidifiers/electrolux-ehu-3715d/.

Окрім функції іонізації прилад від Еlectrolux також може виконувати цілий комплекс дій, що поліпшують властивості повітряної маси, яка щодня оточує людину на відпочинку. Це, зокрема, такі режими роботи:

  • ароматизація повітря за допомогою натуральних ароматичних масел;
  • очищення самого повітря;
  • автоматичне регулювання вологості – функція гігростата;
  • ввімкнення освітлення з розслаблюючим ефектом;
  • робота в режимі пароутворення, що має стерилізуючу дію.

Необхідно зазначити, що пристрій може охопити значну площу – 50 кв. метрів – і працює від звичайного струму 220 вольт із максимальною потужністю 110 Вт.

Навіщо використовують негативно заряджену іонізацію

Аніони – особливий вид іонізації оточуючого повітря. У природному середовищі така іонізація відбувається завдяки природним явищам у горах, біля річок, озер, біля морського узбережжя та в лісних масивах. Іонізація є наслідком впливу атмосферних явищ на повітряний простір. Саме тому в таких місцях людина почуває себе комфортніше, впевнено і має поліпшене самопочуття.

Штучна, але дуже подібна до властивостей природної іонізації система, дозволяє виробити аніони. Вони утворюють іонізовану кисневу суміш, що може позитивно впливати на такі властивості організму:

  • підвищення активності імунної системи;
  • профілактика виникнення численних хвороб та недуг;
  • створення сприятливого психологічного та фізичного стану – розслаблення та релаксація;
  • поліпшення антисептичних властивостей повітря, що вдихається людиною.

Аніони є стимулом для роботи мозку. Ці частки повітря із негативним знаком заряду, знімають напруженість та занепокоєність. Такий вплив на дихальну та серцеву систему, сприяє покращенню насиченості кровоносних судин.

Також корисна іонізація за допомогою приладу врівноважує фізичну та психологічну, емоційну складову, що наразі є дуже важливим для всіх користувачів в якому б місті вони не знаходились – маленькому селищі чи мегаполісі. Такі пристрої допоможуть використати максимально потенціал створення релакс-простору навіть у невеликій кімнаті в будь-якому куточку квартири чи в офісі.





Source link