Як знайти кошти активному громадянину

image
18 Листопада 2019, 18:01
Поділитися:

7-8 жовтня учасники тренінгу за програмою British Council Ukraine Active Citizens Ukraine мали змогу пройти потужний апробований у всьому світі тренінг з особистісного розвитку, налагодження діалогу, роботи в команді та підготуванні проєктних заявок. Під час навчання разом з активістами зробили акцент на проєктному менеджменті та вже зовсім скоро очікуємо нових проєктів соціальної дії і їх впровадження мешканцями Білої Церкви.
Залучені до співпраці активні, свідомі та небайдужі представники громади міста Біла Церква, одержали сертифікати та право узяти участь у конкурсі міні грантів на втілення свого проєкту, також сертифікат міжнародного зразка надає можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради.
На виконання Програми розвитку громадянського суспільства у м. Біла Церква, у межах Школи активного громадянина та на реалізацію проєкту “Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на Сході України та їхніх сімей” з учасниками працював тренер Київського обласного молодіжного центру Віталій Гайсенюк

https://www.facebook.com/bilatserkvatv/
https://www.instagram.com/bilatserkvatv/
https://www.ok.ru/bctelevision
https://t.me/bilatserkvatv/
https://vk.com/bctelevision
https://www.bctv.com.ua