Як живе Макарів під час локдауну? Інформації про роботу магазинів у карантинних умовах – Макарів Діловий

image
14 Січня 2021, 06:55
Поділитися:

Як живе Макарів під час локдауну? Інформації про роботу магазинів у карантинних умовах.
Сьогодні перший понеділок двотижневого локдауну. У центрі міста обстановка така: машин все ще багато. Людно, але не настільки, як у звичайні робочі дні.

Якщо заглянути до парку «Молодіжний», можна побачити компанії дітей, мамусь та татусів з візочками і стаканчиками кави в руках. Проте, варто відмітити, що майже всі люди тримаються на відстані та ходять у захисних масках.

Що ж стосується роботи магазинів? Тут є оновлена інформація. Наприклад, у ТЦ «Фаворит» всі магазини одягу, магазин іграшок – зачинені. Магазин «Рибацька лавка» також не працює. Із працюючих магазинів у «Фавориті» лише оптика.
Однак, наприклад, на «Рибацькій лавці» висить оголошення про те, що інформацію про покупку товарів в умовах локдауну можна дізнатися, зателефонувавши на номер ( див. зображення до тексту). Така ж сама об’ява є і на вітрині магазину дитячого одягу та іграшок у «Фавориті».

Не відходимо далеко, переходимо до ринку біля пошти. По дорозі туди можна побачити, що такі магазини, як «Брусилівські ковбаси» та мазагин «Овочі, фрукти» працюють у звичному режимі.

А що ж до самого ринку? Станом на 12 годину дня там було зовсім мало людей: як продавців, так і самих відвідувачів. Можна було побачити торговців рибою, а також поодинокі ятки із фруктами та овочами. Магазин «Зоокрамничка» також працює у звичному режимі. Тому наші пухнасті друзі точно голодними не залишаться в локдаун 😉

Йдемо далі та заходимо до ТЦ «Віват». Тут справи йдуть трохи позитивніше та жвавіше. Магазин засобів зв’язку «Жжук», пункт обміну валют та магазин «Аврора» приймають відвідувачів. Також працює магазин супутникового і наземного телебачення та можна зробити ксерокс.

Ось такі справи. Як бачимо, містечко не випало із життя під час суворих карантинних обмежень. Сподіваємося, локдаун запам’ятається вам не лише почуттям ізоляції ( як це зазвичай і відбувається), а й часом, проведеним з користю. Самовдосконалюйтеся та живіть своє краще життя навіть під час локдауну!
Гарного вечора!!!

Джерело: Макарів Діловий